Politica

Consilierul POL Liviu Briciu, către consilierii PSD Câmpina: ”Este limpede că este un boicot. Nu mai citiți nimic, nu vă mai interesează nimic, e clar!!”

Liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, s-a remarcat în activitatea Consiliului Local Câmpina prin faptul că spune lucrurilor pe nume, ceea ce de multe ori deranjează, pentru că adevărul este mai greu de suportat.

Împreună cu Cosmin Raț, colegul său de partid, Liviu Briciu i-a solicitat primarului: „Având în vedere faptul că, în mod repetat, consilierii PSD și PRO România refuză să voteze în ședințele Consiliului Local al Municipiului Câmpina aprobarea modificării indicatorilor tehnico-economici ai Proiectului privind reabilitarea și creșterea eficienței energetice la Spitalul Municipal Câmpina, dar și a altor proiecte, toate cu finanțare europeană nerambursabilă, vă rugăm să faceți o informare asupra motivelor suplimentării valorii neeligibile a proiectelor amintite în general și a celui referitor la spital în particular. De asemenea, vă rugăm să ne informați și cu privire la modul de etapizare a proiectelor cu finanțare din fonduri nerambursabile până la finalul anului 2023.”

Primarul Alin Moldoveanu a făcut informarea cerută de cei doi consilieri POL în ședința din 25.10.2023, informare asupra căreia vom reveni în zilele următoare. La finalul discuțiilor pe marginea informării prezentate de primar, Liviu Briciu a concluzionat că: ”Este limpede că este un boicot. Nu mai citiți nimic, nu vă mai interesează nimic, e clar! Aveți posibilitatea să vă puteți informa, dar nu vreți s-o faceți și invocați tot timpul, de la începutul mandatului, tot felul de lucruri și devine deranjant”.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *