Actualitate

La Spitalul Județean de Urgență Ploiești a fost inaugurată noua Unitate de Primiri Urgențe

După ce au fost inaugurate cele mai recente săli modernizate de la Spitalul Județean, vineri, 13 octombrie, președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a dat în folosință noua Unitate de Primiri Urgențe, cea mai importantă unitate de acest fel din județul Prahova.

Noua Unitate de Primiri Urgențe are un spațiu mare pentru triaj și o sală de așteptare, o recepție multifuncțională, dar și camere de resuscitare și numeroase spații de acordare a asistenței medicale de urgență în condiții moderne. De asemenea, au fost achiziționate și montate noi echipamente medicale, întregul proiect având o valoare de aproximativ 24 milioane lei.
”Sper că nu vom mai vedea vreodată imagini cu oameni așteptând la cozi pentru a primi îngrijiri medicale de urgență. De asemenea, le-am transmis celor din conducerea Spitalului Județean că trebuie să ridicăm ștacheta nu numai pe partea de infrastructură, dar și când vine vorba de serviciile efective oferite. Procesul de vindecare a sistemului sanitar din Prahova a început. Recuperăm ce nu s-a făcut în 30 ani”, a spus Iulian Dumitrescu la momentul inaugurării noii Unități de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *