Administratie publica

Consilierul POL, Liviu Briciu, către consilierii PSD: ”Veniți numai cu piedici, numai cu porcării!” Votează PSD la comandă împotriva proiectelor cu fonduri europene?

Apropierea anului electoral 2024 a ridicat temperatura și în clasa politică locală, iar un barometru destul de exact este Consiliul Local, acolo unde se întâlnesc forțele politice locale.

La una dintre cele mai recente ședințe ale Consiliului Local, în fața votului sistematic împotriva continuării unor proiecte cu fonduri europene, consilierul Liviu Briciu a răbufnit la adresa consilierilor PSD. ” Mi se ridică sângele în cap când îi aud pe pesediștii ăștia ai noștri din Consiliul Local, care nu au făcut în viața lor un proiect, n-au participat în viața lor la un proiect, dar vii tu să te erijezi în apărătorul cetățeanului, să nu îți pese de nimic și să vii din ședință în ședință numai cu contre, numai cu piedici, numai cu porcării, încep să-mi pierd răbdarea în fața acestei atitudini dărâmătoare ”, a spus consilierul POL, Liviu Briciu.

Discursul furibund al lui Liviu Briciu a venit pe fondul unui vot repetat al consilierilor PSD împotriva proiectelor cu fonduri europene ale Câmpinei, împotriva dezvoltării orașului. Tehnic vorbind, ei nu votează ”împotrivă”, ci se abțin, dar – conform Codului Administrativ – abținerile se contabilizează la voturile ”împotrivă”, deci, până la urmă, este evident că nu sunt în favoarea proiectului respectiv.
Are PSD ordin de zi pe unitate să nu voteze niciun proiect cu fonduri europene al primarului Alin Moldoveanu? Ei invocă mereu o lipsă de comunicare, deși în toate convocatoarele oricărei ședințe a Consiliului Local scrie ”pentru documentarea dumneavoastră cu privire la orice problemă care vizează proiectele de hotărâre, puteți obține informații suplimentare de la Primarul Municipiului Câmpina”. A cerut vreodată vreun consilier PSD vreo informație legată de vreun proiect? Tocmai această lipsă de comunicare din partea consilierilor PSD ne îndreptățește să ne întrebăm dacă nu cumva au ordin să nu întrebe și să nu voteze niciun proiect al primarului Alin Moldoveanu, mai ales din cele cu fonduri europene?!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *