Actualitate

La Clubul Sportiv Câmpina a venit Moș Crăciun

La fiecare sfârșit de an, la copiii cuminți vine Moș Crăciun. Așa s-a întâmplat și în acest an, la 20 decembrie, atunci când în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” la componenții Clubului Sportiv Câmpina a venit Moș Crăciun.

La festivitate a fost prezent și primarul Alin Moldoveanu, alături de antrenorii secțiilor din cadrul clubului și de micii sportivi. Moș Crăciun a venit la fiecare copil și l-a răsplătit cu câte un cadou pentru munca din timpul anului, pentru eforturile depuse. În spatele rezultatelor și performanțelor sportivilor stă foarte multă muncă, dar acești copii fac totul cu pasiune și devotament total pentru sport. Desigur, așa cum se întâmplă în astfel de momente, cu toții și-au promis ca în anul viitor să-și îmbunătățească performanțele sportive, astfel încât Moș Crăciun să vină cel puțin la fel de încărcat și data viitoare.

1 Comment

  1. David Cristian Viorel says:

    Mie personal, m I se pare destul de corec sa fie prezent Primarul la orice festivitate școlară și nu numai face și va face incontibuare foarte multe lucruri frumoase pentru acești copii ai noștri,dar nu numai…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *