Politica

”Distrugeți totul în jur prin minciună și dezinformare!”

Consiliul local Câmpina a aprobat la începutul săptămânii lista parțială a investițiilor din acest an. O listă lungă, cu multe cofinanțări ale proiectelor cu fonduri europene sau extrabugetare și care arată un nivel fără precedent al investiților în Câmpina.

Așa cum s-a întâmplat de-a lungul întregului mandat actual al aleșilor locali, sunt câțiva consilieri care se opun sistematic dezvoltării orașului, consilierii PSD, o parte dintre cei ai PMP și viceprimarul Liviu Dumitrache. La fel s-a întâmplat și în ședința din 15 ianuarie, iar consilierul POL Liviu Briciu a răbufnit și a avut un discurs dur, cu afirmații șocante la adresa celor care se opun dezvoltării orașului, răspunzând unor afirmații ale consilierului PSD Livia Lupu:
”Sesizez încă o dată poziția asta hilară a PSD. V-a luat mințile campania electorală, din nou, pentru că noi vorbim aici de investiții. Dumneaei cu gura dumneaei a spus mai devreme că vorbim de anvelopări de blocuri și blocuri sociale. În loc să-și facă probleme cum să aducă niște bani în plus la buget, dumneaei atacă niște proiecte. Este incredibil! PSD-ul ce face? Adică, ce a făcut acest partid 30 ani, face și acum. Și uitați-vă la țara asta în ce hal arată de la această politică pe care o vedeți astăzi în Consiliul local spusă de doamna Lupu. Este incredibil! Așa ceva… Și lumea încă suportă luări de cuvânt care nu mai au legătură cu realitatea.
Dumneaei își face niște probleme că primăria încearcă să rezolve niște probleme și dumneaei vine și spune că nu e bine, că nu o să avem bani și că mai bine renunțăm la tot și nu mai facem nimic, cum au făcut ei. Încă o dată vă spun, uitați-vă la țara asta care se prăbușește! Ați fost împotriva tuturor proiectelor de dezvoltare a orașului din ultimii trei ani, numai dintr-un singur considerent: campanie electorală! Și pentru că nu sunteți buni de nimic, singura politică pe care o faceți astăzi este să distrugeți totul în jur prin minciună și dezinformare, în speranța că veți răsări cumva în fața alegătorilor ca niște oameni cu creiere in cap. Dar nu sunteți cu creier în cap! Sunteți niște mari oameni politici, vă opuneți investițiilor! Fantastic!”
De tirul acuzelor șocante ale lui Liviu Briciu nu a scăpat nici viceprimarul Liviu Dumitrache, cel care a condus ședința și care a tot încercat să-l oprească pe Liviu Briciu în timp ce vorbea. ”Nu-mi mai mulțumiți, că nu am terminat! Sau nu am voie să termin? Că și dumneavoastră faceți parte din aceeași categorie, o categorie de oameni care ați distrus sistematic orașul și acum vă opuneți investițiilor!”, a spus consilierul POL Liviu Briciu.
În final, lista provizorie de investiții pentru anul 2024 a fost aprobată în ciuda opoziției consilierilor PSD, o parte din cei ai PMP și viceprimarului.

Te-ar putea interesa și: https://www.campinaph.ro/2024/01/soc-in-prahova-virgiliu-nanu-prefect-si-presedinte-psd-prahova-vrea-centru-civic-in-centrul-ploiestiului.html

1 Comment

  1. Adrian Dan says:

    Singurul aspect demn de luat în seamă, este montarea panourilor fotovoltaice, în rest Dumnezeu cu mila.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *