Actualitate

Șoc în Prahova! Virgiliu Nanu, prefect și președinte PSD Prahova, vrea centru civic în centrul Ploieștiului

Prezent la emisiunea ”Proces verbal” de la PrahovaTV, Virgiliu Nanu, prefect al județului și președinte PSD Prahova, a reușit să șocheze cu una dintre propunerile sale pentru anul 2024 și pentru viitor – centru civic în mijlocul Ploieștiului! (https://www.youtube.com/watch?v=68bKJ9M3t9c)

Dar nu oricum, ci în urma unui concurs de idei al specialiștilor. Adică, exact cum s-a întâmplat la Câmpina, acolo unde consilierii PSD se opun acum modernizării zonei centrale și nu numai. Niciunul dintre consilierii PSD nu votează proiectele cu fonduri europene, singura soluție pentru dezvoltarea Câmpinei! Consilierii PSD au această atitudine tot la ordinul președintelui PSD  Virgiliu Nanu sau al stăpânului lor?

Propunerea prefectului este cu atât mai șocantă cu cât vine pe fondul discuțiilor de la Câmpina privind centrul civic care va cuprinde o parcare subterană, un pasaj subteran și regenerarea urbană de la suprafață, adică un nou centru civic, propuse de primarul Alin Moldoveanu dar refuzate prin vot de consilierii PSD. În momentul în care la nivelul Consiliului Județean Prahova s-a discutat asocierea dintre CJ și CL Câmpina pentru asigurarea finanțării acestor obiective de investiții, consilierii județeni ai PSD au primit ordin chiar de la Virgiliu Nanu să nu voteze acest proiect.
Pe bună dreptate, lumea a început să se întrebe, când au avut dreptate, când propun centru civic la Ploiești sau când se opun celui de la Câmpina? De unde atâta ipocrizie din partea liderului PSD și prefect al județului, Virgiliu Nanu? Sau răspunde și el la comenzile aceluiași stăpân, la care răspund și consilierii PSD din Câmpina? Virgiliu Nanu poate ar trebui să nu compare Ploieștiul cu Buzău sau Târgoviște, ci mai potrivită ar fi comparația cu Oradea și iată de ce – https://www.campinaph.ro/2024/01/ar-trebui-sa-le-fie-rusine.html

Poate fi de interes și: https://www.campinaph.ro/2024/01/ar-trebui-sa-le-fie-rusine.html

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *