Actualitate

E clar! Vor cu orice preț să blocheze fondurile europene!

Ce s-a întâmplat la ultima ședință a Consiliului local Câmpina demonstrează fără niciun dubiu că răspunzând unor comenzi, consilierii PSD vor să blocheze fondurile europene, să stopeze dezvoltarea Câmpinei.

Primarul Alin Moldoveanu a venit cu un proiect de hotărâre pentru modificarea unei hotărâri anterioare legată de un proiect cu fonduri europene și anume ”Creșterea performanței medicale și administrative prin îmbunătățirea sistemului informatic și a infrastructurii digitale în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila”. Valoarea acestui proiect este de 1.469.251,18 lei, inclusiv TVA. Urgența aprobării proiectului era dată de faptul că în numai câteva zile de la desfășurarea ședinței CL trebuia depusă documentația modificată, conform cerințelor și așa cum cere legea.
Aici intervine stratagema consilierilor PSD. Au aprobat proiectul, pentru a putea declara că ei votează proiectele cu fonduri europene, dar președintele de ședință, Andrei Duran, nu a fost de găsit câteva zile pentru a semna hotărârea Consiliului local în vederea transmiterii ei către Prefectura Prahova și apoi organismului de implementare a proiectului cu fonduri europene. Surse din Spitalul Voila ne-au dezvaluit că zile la rând Andrei Duran s-a eschivat de la semnarea hotărârii, în speranța că astfel documentația nu se va mai putea depune în termen și se vor pierde aceste fonduri europene. Ba chiar Duran a ajuns la argumentul ieftin că nu are mașină disponibilă să vină de la București să semneze hotărârea! Primăria Câmpina le-a dejucat planul și, pe principiul ”Dacă nu vine Mahomed la munte se duce muntele la Mahomed”, o mașină a ajuns la București cu documentele pentru a fi semnate de Duran.

De interes: https://www.campinaph.ro/2024/02/nu-mai-fiti-asa-de-flegmatic.html

Dar cine este Duran? Este consilierul PSD care în urmă cu câteva ședințe flutura documente prin care îl amenința pe un coleg că-l denunță la Agenția Națională de Integritate și este unul dintre oamenii de baza în susținerea Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar la alegerile locale. Irina Nistor, adică cea care s-a autodenunțat că nu va duce mai departe proiectul cu parcarea subterană, pasajul subteran și regenerarea urbană, ceea ce duce automat  la pierderea și blocarea proiectelor cu fonduri europene.

Te-ar putea interesa și: https://www.campinaph.ro/2024/02/autodenunt-catastrofa-pentru-campina.html

5 Comments

 1. viorel says:

  Tipic pentru psd, care nu face nimic pt Campina!

 2. Alex says:

  Ce te astepti din partea unuia ca Duran? A facut el ceva pt Campina de cand este consilier local? Eu nu stiu sa fi facut nimic, ca de altfel, nici pesedeii

 3. Expert says:

  Am vazut ca Duran se lauda ca e expert in comunicare. Nu stiu ce consilieri o avea doamna Nistor, dar poza e un dezastru din punct de vedere al mesajului transmis: distanta dintre ei, el cu mana in buzunar cand da cealalta mana cu o doamna, ea in tinuta de rodeo, cu varful unui picior ridicat. Daca o veti duce la un expert in comunicare nonverbala, veti fi uimit: e mai tare decat prostia aia cu autodenuntul!

 4. Vyki Moraru says:

  De acord cu tine Viorel dc.-mi enumeri și mie citeva proiecte finalizate de celelalte partide și șeful lor” din capul satului”da?

 5. Ilie says:

  Când vine Prahova mare sa se arunce cu toții să ii ducă la Malul Roșu că sunt degeaba papa banii comunitatii

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *