Politica

Minciuni, minciuni, minciuni…

Îl știți pe Dan Ioan Mușat, președintele PSD Câmpina? Cel care se strâmba prin ședințele Consiliului Local? Șeful politic al consilierilor locali Duran, Lupu și Zăgan?  Cel care doar execută… fiind executor judecătoresc!

Dacă nu îl știți, veți avea ocazia să descoperiți imaginea unui lung șir de minciuni. Invitat la un post de televiziune local, boss-ul de la PSD Câmpina a cam dat în bâlbâială în momentul în care a fost întrebat de activitatea consilierilor locali ai acestui partid. Și a urmat un lung șir de minciuni.
Mai întâi, Mușat a spus că ”Absențele lui Andrei Duran au fost la ședințele extraordinare și extraordinare de îndată, la ședințele ordinare a fost prezent cred că 100%. În urma discuțiilor cu el, pot să vă spun că serviciul lui este la București, iar posibilitatea din punct de vedere fizic să participe la ședințe convocate de azi pe mâine sau chiar de la o oră la alta este zero”. Lăsând la o parte că sunt destule ședințe ordinare la care Andrei Duran a lipsit, argumentul nu stă în picioare pentru că se poate participa la aceste ședințe și online! Contrazis de moderator, Mușat a spus ”într-adevăr, dar în situația în care serviciul ți-o permite și am discutat, iar consilierul Andrei Duran mi-a spus că efectiv nu a putut, că nu îi permite serviciul”.
Bâlbâiala lui Mușat a continuat când moderatorul i-a spus că explicația oferită de Duran, chiar într-o ședință a Consiliului Local, a fost alta, că nu vrea, din cauza volumului mare de material de citit într-un interval de timp foarte scurt!
”Acesta este și unul dintre motivele pentru care consilierii PSD s-au abținut din a vota unele proiecte. Consilierii locali ai PSD nu au capacitatea fizic să citești (!!!) 300-400 de pagini de la ora 20 până a doua zi. E un argument pe care ni l-am asumat”.
La acest șir de minciuni, aproape că nici nu mai este nevoie de o demonstrație cu un paragraf din lege. Chiar în Codul Administrativ, la articolul 212, aliniatul 9, se scrie: ”Consilierii locali care participă la ședințele de consiliu local, organizate în timpul programului de lucru, se consideră învoiți de drept, fără a le fi afectat salariul și celelalte drepturi ce le revin, potrivit legii, de la locul de muncă”.

Așadar, un lung șir de minciuni, minciuni, minciuni, cu care liderii locali ai PSD au obișnuit lumea. Ba chiar ”gurile rele” spun că asta se întâmplă când nu faci altceva decât să răspunzi la niște comenzi!

4 Comments

 1. Ionut says:

  A dat in balbaiala saracu! A vrut sa il scoata pe Duran dar s-a impotmolit in propriile minciuni. De fapt acesta este PSDul!!!

 2. Mariana says:

  Ce pretentii poti avea de la un individ ca asta?! Daca s-ar putea ca Duran sa nu mai intre in consiliu, as fi fericit. S-a saturat lumea de voi, altii la rând, poate sint mai de doamne ajuta.

 3. Irimescu Dan says:

  ZAHARIA stai jos, nota 4 !

 4. Ion says:

  Sa nu mai aud de PSD. Cei mai mulți hoți, cei mai mari mincinoși, cu cei mai mulți infractori et…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *