Social

Sondajul de opinie, pretext de manipulare, minciună și acces la datele câmpinenilor

Mai mulți tineri au fost văzuți sâmbătă dimineața umblând din casă în casă sub pretextul realizării unui sondaj de opinie.

Până la un punct totul pare a fi normal dar nu este deloc așa. După întrebările obișnuite, dacă vă prezentați la vot, cu ce partid votați, cu ce candidat etc, apare manipularea și tentativa de escrocare a oamenilor. ”Ce părere aveți că primarul Alin Moldoveanu a pierdut trei milioane euro din fonduri europene?” și altele similare, așa cum în trecutul nu prea îndepărtat au mai încercat minciuni și manipulări de genul se dărâmă blocurile, se pierd fondurile europene și altele de joasă speță.
Cei care comandă astfel de sondaje nu le folosesc doar în scop manipulator și pentru a păcăli lumea, ci și pentru a le lua datele personale. Sub pretextul unor verificări ulterioare, oamenilor le sunt cerute numerele de telefon. Așa cum s-a întâmplat și în alte ocazii, apoi, de pe cartele preplătite, primesc tot felul de mesaje mai aproape de momentul alegerilor, care nu au ca scop decât să sperie și să alarmeze oamenii!

Te-ar putea interesa și: https://www.campinaph.ro/2024/03/minciuni-minciuni-minciuni.html

4 Comments

 1. Marian Popa says:

  Aceleasi practici si metehne de ani buni!

 2. Maria says:

  Dupa ce au avut doar primari si consilieri slugi, normal ca acum fac tot ce pot sa se revina la sistemul cu sluga! Sper ca la alegerile din 9 iunie sa se termine o data pentru totdeauna cu… stapanul!

 3. Gigi says:

  Manipularea si minciuna sunt modul lor de viata! Normal ca de cand este Moldoveanu primar le-a dat multe planuri de stapanire peste cap! Alin Moldoveanu este singura solutie ca municipiul Câmpina să nu fie un oraș sub stăpânirea unui împărat!

 4. A.G says:

  Slugi au fost și îmbătrânesc degeaba.Leica a fost pe liste și pe vremea PDL,cu Tiseanu la butoane.Psd are șanse la Ploiesti doar la CJ.La primărie atât la Campina și la Ploiesti,Volosevici și Dna Nistor nici o șansă.Mai degrabă Trefla Ștefănescu decât Volo,la Campina mai bn Andrei Duran decât Nistor și Musat cu trecut liberal.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *