Administratie publica

Toate instanțele au dat ”undă verde” proiectului de modernizare a zonei centrale, cu parcare subterană, centru civic, pasaj subteran

Este o victorie a normalității, a necesității de a moderniza zona centrală a municipiului Câmpina, a europenismului, o victorie care ar trebui să închidă subiectul pentru cei care de aproape un an doar atacă și se opun dezvoltării Câmpinei. Dacă nu se vor opri, și probabil că nu o vor face, întrebăm: ce instanțe din lumea aceasta ar dori să se mai pronunțe asupra acestui subiect pentru a înceta odată pentru totdeauna cu minciunile, manipularea, mizeriile și încercările jalnice de a bloca dezvoltarea Câmpinei?

https://www.campinaph.ro/2024/02/autodenunt-catastrofa-pentru-campina.html
Nu există niciun motiv pentru care proiectul de modernizare a zonei centrale a municipiului Câmpina, cu parcare subterană, centru civic modern și pasaj rutier subteran, să nu se poată face! Toate instanțele sesizate de cei care se opun din răsputeri dezvoltării Câmpinei au dat dreptate Administrației Moldoveanu.
Cele două asociații și un grup de cetățeni, cu toții reprezentând aceleași interese, au atacat hotărârile adoptate în luna mai a anului trecut de Consiliul local la scurt timp după momentul adoptării lor. Mai mult, greu de explicat, au atacat și hotărârea privind încheierea unui parteneriat cu Consiliul județean, prin care acesta se angaja să finanțeze partea din proiecte care revenea în sarcina Câmpinei din punct de vedere financiar.

La 12 iulie 2023, instanța a respins cererea celor două asociații. După primul verdict, un grup de 50 cetățeni au atacat aceleași hotărâri. La 9 august 2023 au pierdut și ei la Tribunalul Prahova și la 24 octombrie 2023, la Curtea de Apel. Asociațiile au declarat recurs, iar Curtea de Apel Ploiești a transmis spre rejudecare solicitarea celor două asociații la 21 august anul trecut, instanța Tribunalului Prahova pronunțându-se la 14 noiembrie 2023 și respingând suspendarea hotărârilor. Și această decizie a fost atacată la Curtea de Apel Ploiești, recursul fiind respins de instanță la 13 martie 2024.
Toate instanțele au decis că nu se impune suspendarea hotărârilor privind modernizarea centrului municipiului Câmpina. Subliniem că este vorba de un singur proiect, care are mai multe componente. Nu se va putea realiza parcarea subterană fără pasajul rutier subteran și fără modernizarea centrului civic prin regenerarea urbană a zonei, care va deveni una exclusiv pietonală, așa cum ne place tuturor să vedem prin orașele Europei!
https://www.campinaph.ro/2024/01/ar-trebui-sa-le-fie-rusine.html

Te-ar putea interesa și: https://www.campinaph.ro/2024/03/mai-multe-orase-europene-din-romania-renunta-la-traficul-rutier-prin-centru-la-campina-nu-vor-unii.html

7 Comments

 1. Mihai says:

  Ziarul Campineanul al lui Anastasescu umbla prin oras dupa oameni si dintr-o suta de oameni au gasit trei-patru care sa spuna ca sunt impotriva pasajului. vorbeau intre ei sa stearga filmarile cu oamenii care sustineau pasajul si vorbeau de dezvoltarea orasului. O escrocherie la fel ca cea a partidelor slugi la stapan!

 2. Vasile says:

  Procesele astea sunt intre campineni si Anastasescu, impotriva lui si a banilor lui, a camarilei care nu vrea sa se faca nimic in oras fara voia lui!

 3. Stoian says:

  In orice lume civilizata daca ai pierdut toata procesele, taci din gura si nu mai vorbesti impotriva pasajului!!! Never!

 4. Aurel says:

  Cand o sa inteleaga si stapanul ca pierdut batalia cu campinenii, atunci va fi liniste si Campina se va putea dezvolta!

 5. Andrei says:

  Intsanta a data dreptate campinenilor care vor dezvoltarea orasului!

 6. Magureanu says:

  Doamna Nistor ce mai zice acum?! Ea, practic, a semnat un angajament impotriva unor hotarari definitive ale unor instante! Dar asa e cand ai stapan!

 7. Manolache says:

  De ce nu ii intrebati pe cei care s-au tot opus proiectului de dezvoltare a Campinei ce mai spun acum? Eu unul as vrea sa ii vad cum se balbaie..

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *