Actualitate

Cine sunt, de fapt, cei din spatele unor așa-zise asociații civice?

De o vreme încoace, pe măsură ce se apropia perioada campaniei electorale pentru alegerile locale, în Câmpina au apărut niște asociații… Cu nume, teoretic, pozitive, de fapt, doar o perdea în spatele cărora se află dorința bolnavă a unora de a controla absolut totul, cu orice preț.

Să încercăm să le luăm pe rând, într-o ordine aleatorie.
Asociația Pentru Câmpina, creată de Marian Nistor, nimeni altul decât fostul șef al Pieței Centrale, cel care a lăsat un munte de probleme în urma sa, inclusiv de natură penală.
https://stiriactuale.ro/exclusiv/20900-60000-de-lei-este-prejudiciul-creat-de-fostul-director-marian-nistor-in-visteria-pietei-centrale-din-campina-cum-va-fi-recuperat.html

Asociația Pentru Câmpina își are sediul chiar la domiciliul familiei Nistor. Cu un trecut destul de dubios, Marian Nistor este nimeni altul decât soțul doamnei Irina Nistor, candidatul PSD la funcția de primar, pentru care este susținută oficial și direct și de Partidul Câmpina Curată.
Mai există o asociație… Câmpina Curată. Este noua denumire a Asociației Cartierelor Muscel și Câmpinița, iar denumirea este identică, după cum se vede, cu Partidul Câmpina Curată.

Au avut chiar și aceeași adresă pe str. Bobâlna, unde este și sediul societăți Neptun. De o vreme, asociația s-a mutat peste drum, într-un spațiu al aceluiași patron. Dar ceea ce face această asociație este demn de atenția unor autorități, folosește copii inocenți pentru diferite activități, cumpărându-i cu o masă, profitând astfel de ei. Ce inimă să ai să profiți de nevoia unui copil?! De inocența lui?!
Copiii sunt sunați de multe ori direct de la Partidul Câmpina Curată, iar unii dintre ei, atunci când au aflat că sunt folosiți de un partid, au spus că ei nu vor să apară în astfel de imagini. La multe dintre întâlnirile lor participă și oameni din Partidul Câmpina Curată. Vom reveni cu mai multe amănunte chiar de la locul unor astfel de întâlniri. Ce credeți că mai fac această asociație și partidul cu același nume? Vor să ducă politica în școli, lucru ilegal!
Aceste asociații împrăștie numai minciuni, dezinformări și manipulări, menite să țină oamenii într-o stare de teroare, benefică doar celui care coordonează această mascaradă și care își permite să cheltuie sume astronomice pentru orgoliul său personal. Până unde? Până când? Ce-i va putea determina pe acești oameni să se oprească? Probabil doar un vot masiv împotriva a tot ceea ce reprezintă ei și sistemul profund viciat din jurul lor!
Această asociație nu se folosește doar de copii inocenți. A folosit deja și o parte a mediului de afaceri, oameni, cei mai mulți de bună credință, pe care a încercat să-și înșele, să-i păcălească, să-i manipuleze, să se folosească de ei, totul doar pentru a avea satisfacția deținerii controlului absolut.
Aceste două asociații se fac tot felul de reclamații adversarilor politici, când de fapt tocmai cei din spatele lor sunt cei care încalcă legea!

7 Comments

 1. Viorel says:

  Aveți perfecta dreptate! Dacă îmi transmiteți în privat o adresa de mail, va pot furniza unele informații interesante

 2. Bran says:

  Anastasescule, Tufane, bagati bani si oameni la inaintare, la fel ca in 2020! Dar va veni vremea sa platiti!

 3. Dinu says:

  Exista in Campina doi oameni care fac rau acestui oras – Anastasescu si Tufan. Baga oameni la inaintare, iar ei stau in spate… Au nenorocit pe multi, apoi isi schimba numerele de telefon, ca hotii!

 4. Viorel says:

  Cu banii furați de la stat, de la noi toți,ii face campaniei doamnei Nistor!!!

 5. Dinu says:

  Folosește copiii cărora le da te miri ce de mâncare la ozn, adulților câte un bon de carburant sau o sacoșă cu ulei și zahar. Alooo, lucrurile au mai evoluat! Nu mai merge cu prostiile astea!

 6. Mara says:

  Anastasescu face ce a făcut mereu. Se folosește de oameni, dar când le va bate politia la ușa, vor fi pe cont propriu și nu ii mai baga nimeni în seama!

 7. Carmen says:

  Chiar nu se sesizează nicio instituție a statului la toate hoțiile astea? Ce o fi așteptând politia? Dar procuratura? Toți sunt cumpărați?

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *