Politica

Culmea ipocriziei! Vrea două pasaje, dar se opune pasajului propus de primar! În plus, vrea încă două parcări subterane! Nu se mai dărâmă blocurile?!

În această campanie electorală, tupeul, minciuna și ipocrizia unora au atins cotele absurdului! O demonstrează din plin Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD, susținută și de Partidul Câmpina Curată!

Mai întâi a anunțat cu un tupeu nemaiîntâlnit că a semnat un angajament prin care își asumă nerespectarea unei hotărâri a Consiliului Local și blocarea fondurilor europene, pentru că s-au cheltuit bani europeni pentru documentația la pasajul rutier subteran. Apoi, nu numai că și-a asumat că face două pasaje pietonale, deci, mai mici, dar mai recent a promovat ideea că va face două parcări subterane!  Pentru astea nu se dărâmă blocurile, nu se creează disconfort cetățenilor, nu se va face zgomot, praf, nu se riscă blocarea pentru ani buni a centrului Câmpinei?! (foto 1 facebook Irina Mihaela Nistor)
O mostră de ipocrizie greu de egalat!
Nu mai vorbim de faptul că deja o astfel de parcare subterană este aprobată la nivelul administrației locale pentru zona centrală, deci PSD și candidata sa au plagiat actuala administrație, dar cu cât tupeu poți veni în fața oamenilor să le vinzi aceste gogoși, bătându-și joc de ei și demonstrând că nu dau doi lei pe nimeni și nimic!

Te-ar putea interesa și: https://www.campinaph.ro/2024/05/incredibil-candidatul-psd-la-primaria-campina-nu-vrea-un-pasaj-ci-doua-cata-ipocrizie.html

8 Comments

 1. Laura says:

  De ce va mirati?! E doar o sluga stapanului care nu stie ce sa mai faca?! E disperat ca pierde iar!

 2. Oprea says:

  Si cu angajamentul ca nu face pasaj cum ramane? Asa vede clar toata lumea cat sunt de mincinosi! De fapt, PSD-ist = mincinios!

 3. Vlad says:

  E necesara o mobilizare de exceptie si o victorie fara dubii a lui Moldoveanu ca sa dispara din fenomen astfel de personaje si stapanul lor!

 4. Corina says:

  Uite asa s-a mai decredibilizat o idee care nu era rea… o femeie la primarie! Vai de noi cu asa candidata! Mai mare rusinea!

 5. Raluk says:

  Daca ii spune lumea sa se duca la cratita se supara, zice ca e discriminare! Nu i-ar fi rusine, sa fie o sluga de cea mai joasa speta! Se va credincioasa si evlavioasa, nu ii e frica de Dumnezeu?

 6. Anto says:

  Orice candidat ar fi adus stapanul, povestea era aceiasi! Dar doamnei Nistor nu ii e rusine?!

 7. Mary says:

  Proiecte de toata jena! Vor parcari subetrane, cand Moldoveanu are deja un proiect frumos de parcarew subterana! Vor centura orasului, dupa ce Moldoveanu mai are un pic si se apuca de ea… Oamenii astia pe ce lume traiesc! Sau doar asculta comenzi, rupti total de realitate!

 8. Gina says:

  Deci doamna pune mai presus traficul rutier decat pe campineni. Practic noi sa mergem ca soarecii prin pasaje ca sa traversam strada si masinile libere pe tot centrul. Sa vezi atunci viteza.
  Si apropos, nu vad nicio rampa pentru handicap la aceste pasaje, batranii cum vor urca si cobori scarile alea cu sacosele de la piata?
  Greu e cand nu ai minte!!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *