Administratie publica

Au început lucrările la Strada Griviţei

La 9 iunie 2009, Primăria Câmpina organiza o selecţie de oferte pentru lucrarea de refacere a carosabilului şi trotuarelor de pe Strada Griviţei. Faţă de data acelei selecţii, debutul lucrărilor a fost întârziat de necesitatea rezolvării unei contestaţii din partea uneia dintre firmele perdante, Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor apreciind că administraţia locală a luat o decizie corectă şi permiţând astfel încheierea contractului cu SC Cast, aparţinând omului de afaceri câmpinean, „Jimmy” Palada.

În aceste zile au început şi lucrările, pornindu-se de la intersecţia Străzii Griviţei cu Strada Schelelor. Circulaţia a fost blocată pe sectorul cuprins între intersecţia menţionată şi intersecţia cu Strada Castanilor (foto 1). Vor fi executate lucrări de reasfaltare a carosabilului în două straturi, în suprafaţă de 8.500 mp. Pentru a lărgi carosabilul, pe anumite tronsoane, acolo unde este posibil, se vor micşora trotuarele, suprafaţa totală a trotuarelor refăcută fiind estimată la 7.000 mp. De asemenea, lucrările vor mai cuprinde ridicarea la cotă a capacelor de cămin, a capacelor de aerisire gaze şi aşezarea la cotă a gurilor de scurgere.
În cele mai multe zone ale acestei străzi, arborii bătrâni şi scorburoşi de pe marginea drumului sunt deja scoşi (foto 2), intenţionându-se, în această toamnă, plantarea unor arbuşti de tuia.

2 Comments

  1. Anonymous says:

    O observatie: strada Grivitei nu se intersecteaza nicaieri cu str. Sondei, asa cum scrie in articol. Probabil este vorba de intersectia cu str. Schelelor.

  2. Administrator says:

    Da, aveti dreptate. Multumesc! Am indreptat eroarea. O zi buna!

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *