Actualitate

Decizia privind cea mai bună ofertă pentru "Serbările Toamnei" a fost amânată pentru mâine!

Astăzi, la Casa Tineretului, comisia de analizare a soluţiilor de oferte privind organizarea ediţiei a II-a a Festivalului „Serbările Toamnei” a analizat cele şase oferte primite. Din comisia administraţiei locale fac parte primarul Horia Tiseanu, viceprimarul Ion Dragomir, consilierii locali Mihaela Neagu Petrovici, Jenica Tabacu, Elvis Arghir, Alin Moldoveanu, Daniel Telegescu, directorul Casei Tineretului Florin Buda şi contabilul şef al aceleiaşi instituţii, Radu Hoitan.
După aproape cinci ore de dezbateri, comisia a decis să-şi amâne verdictul cu 24 de ore. Din cele şase oferte, comisia a selectat trei aparţinând unor societăţi comerciale (două din Bucureşti şi una din Ploieşti), ai căror reprezentanţi au fost invitaţi pentru mâine, tot la Casa Tineretului, să ofere detalii suplimentare în legătură cu propunerile lor. În urma acestor „lămuriri”, comisia va lua mâine o decizie finală.

Ediţia a II-a a „Serbărilor Toamnei” va avea loc în zilele de 19 şi 20 septembrie, iar pentru organizarea evenimentului a fost alocată de la bugetul local suma de 2,3 miliarde lei vechi.

3 Comments

  1. Anonymous says:

    punem pariu ca va castiga o firma din Bucuresti?:-)

  2. Anonymous says:

    Se pare ca am avut dreptate. Astia au castigat:Skepsis advertising….

  3. Anonymous says:

    Nu conteaza de unde sunt, conteaza ce fac. Sa fie macar ca anul trecut cand a fost superb. Sunt curios daca cei care au castigat se vor putea la nivelul lui 2008.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *