Actualitate

Primul ziar online al Câmpinei

Bine v-am găsit! Tocmai aţi accesat prima publicaţie exclusiv online din Câmpina. De acum înainte, aici veţi găsi ştiri în timp real, fără părtinire, fără comentarii. Noi doar scriem, voi puteţi trage concluzii şi puteţi comenta informaţiile pe care vi le oferim.
De ce credem noi că este nevoie de un ziar online în Câmpina? Pentru că nu există aşa ceva… Pentru că tot mai mult lumea are acces la internet… Pentru că este nevoie de o publicaţie, fie ea şi online, care să nu stea în genunchi în faţa nimănui… Pentru că, în general, cel care deţine informaţia este un om bogat, iar noi vrem ca voi – cei care ne citiţi – să fiţi oameni bogaţi…
De ce online? Pentru că acesta este viitorul… Şi pentru multe alte motive…
Pe acest site veţi găsi… viaţa Câmpinei, dar şi a localităţilor din împrejurimi. Nu vor lipsi nici ştirile judeţene sau naţionale, atunci când acestea sunt în strânsă legătură cu ceea ce se întâmplă la nivel local…
Aşadar, încă o dată, bun găsit şi să trecem la treabă! Că sunt atât de multe lucruri de spus şi de scris despre Câmpina noastră!
(Echipa CampinaPH)

3 Comments

 1. Catalina says:

  A fost o idee minunata infiintarea acestei publicati.
  Felicitari, chiar daca acestea vin la aproape doi ani de la nasterea acestei idei!
  Sunt plecata din oras si aceste informatii imi sunt chiar utile.
  Felicitari inca o data!

 2. Georgica says:

  Felicitari, campinenii au nevoie de un ziar online unde stirile nu sunt aduse de catre Politia Locala ,bafta baieti!

 3. cristianduta says:

  Vreau sa vad rezultate . Vreau sa vad putina civilizatie pe strada Maramures unde romi au pus stapinire pe trotuare , strada si chiar curtile oamenilor . Vor sa creada lumea ca avem ceva cu ei dar…. daca se va monta o camera video s-ar vedea repede adevarul .

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *