Politica

Elvis Arghir: „Nu mai vreau în dictatură!”

Vot ArghirConsilierul local Elvis Arghir (PNL): „Am votat doar pentru preşedinte şi cred că e lesne de înţeles pe cine am votat. În ceea ce priveşte referendumul, aici nu mi-am exercitat votul deoarece consider că e un referendum imoral, propus de unul dintre candidaţii la Preşedinţie. De altfel, acest candidat s-a şi folosit de referendum în campania electorală, ceea ce, iarăşi, nu e deloc moral. Cum aş putea să votez pentru un parlament unicameral?! Aşa ceva era în vremea dictaturii ceauşiste. Eu nu mai vreau să trăiesc în dictatură! Nu vreau ca ai mei copii să cunoască dictatura!”

2 Comments

  1. alessia says:

    cred ca nu stie ce spune!Domnul Arghir nu mai doreste dictatura dar comportamentul lui DIN PERIOADA cand a fost presedinte al PD cum poate fi caracterizat?are memorie foarte scurta si cred ca e si nesimtit desi face parte din partidul „BUNULUI SIMT!!!!

  2. elvis arghir says:

    pt.alessia:
    in primul rand,nu am fost niciodata presedinte al PD CAMPINA,iar in al doilea rand am curajul propriilor opinii si nu ma ascund dupa pseudonime.
    Imi pare rau ca ma caracterizezi fara sa ma cunosti, foarte probabil preluind opinia unui mogul de presa campinean,acum senator.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *