Social

Accidente rutiere grave, produse ieri în zona Câmpinei

Primul accident a avut loc în jurul orei 18.30. Câmpineanul Marian C., de 35 ani, conducea un autoturism în comuna Brebu. Acesta nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de carosabil acoperit cu polei şi, într-o curbă uşoară la dreapta, a intrat în derapaj şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de Ovidiu B. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea celor doi pasageri (ambii din Brebu) aflaţi în maşina condusă regulamentar.

Al doilea accident s-a produs în jurul orei 20.55, pe DN1. Fabian L., de 36 ani, din municipiul Câmpina, se deplasa în direcţia Ploieşti-Braşov. S-a angajat în depăşirea unui autoturism, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu, în curbă. În aceste circumstanţe, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un microbuz cu remorcă, condus din sens opus de către Daniel S., de 35 ani, din municipiul Constanţa. În urma impactului, câmpineanul a decedat.

Cel de-al treilea accident grav a avut loc aseară, la ora 22.00, pe DN1, la ieşirea din Comarnic către Braşov. O persoană şi-a pierdut viaţa şi alte cinci au fost rănite după ce un microbuz în care se aflau 16 persoane s-a ciocnit cu un autoturism. Cel mai probabil, accidentul s-a produs din vina şoferului autoturismului, un poliţist din Buşteni. Acesta a pierdut controlul volanului, după ce s-a angajat într-o depăşire neregulamentară. El a decedat pe loc şi a fost scos cu greu dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Cele cinci persoane rănite au fost preluate de mai multe ambulanţe şi transportate la spitalalele din Câmpina şi Sinaia. Circulaţia în zonă a fost complet blocată mai bine de o oră, pe sensul de mers Comarnic – Braşov, iar coloanele formate pe ambele sensuri au depăşit 5 kilometri.

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *