Bugetul Câmpinei pentru 2010 a fost aprobat în unanimitate

Categorie: Administratie publica 12 martie 2010

Bugetul municipiului Câmpina a fost aprobat fără probleme în şedinţa de aseară a Consiliului Local Câmpina. Nu au existat decât două mici modificări la proiectul iniţial. O modificare a fost propusă de primarul Horia Tiseanu, iar cea de-a doua – de consilierul PD-L Marian Dulă. Primarul a menţionat faptul că deputatul Florin Anghel încearcă să obţină fonduri europene pentru reabilitarea termică a Spitalului Municipal, motiv pentru care autorităţile locale trebuie să realizeze studiul de fezabilitate pentru această investiţie. Ca urmare, Consiliul Local a aprobat alocarea a 20.000 lei pentru SF, banii fiind luaţi de la modernizarea Străzii Siret. A doua modificare, cea propusă de Marian Dulă, se referă la includerea, în studiul de fezabilitate pentru reabilitarea capelei Cimitirului Bobâlna, a realizării unei intrări cu arcadă la Cimitirul Eroilor.

Elvis Arghir 10 Bugetul Câmpinei pentru 2010 a fost aprobat în unanimitateElvis Arghir şi-a retras amendamentele

După cum am scris şi cu altă ocazie, PD-L Câmpina îşi însuşeşte în totalitate bugetul pentru 2010. Primarul şi consilierii din partidul său se aşteptau ca la şedinţa CL să apară amendamente din partea consilierilor PNL şi PSD. Au apărut câteva, nu prea semnificative şi care ulterior au fost retrase. Liberalul Elvis Arghir a propus achiziţionarea unor toalete ecologice, dar a aflat că, între timp, Primăria cumpărase deja patru, cu 3.000 lei bucata. Apoi a propus montarea a 10 cişmele în Câmpina (subiect care a produs zâmbete pe feţele celorlaţi consilieri) şi prelungirea canalizării de pe Strada Mărăşeşti până la Centrul “Sfânta Filofteia”, despre această din urmă problemă primarul afirmând că o are deja în vedere. Tot Elvis Arghir a vorbit despre firmele din Câmpina care au executat diverse lucrări de reparaţii pentru Spitalul Municipal şi nu şi-au primit banii. Arghir a propus ca din suma de 200.000 lei alocată de la buget spitalului, 100.000 lei să fie direcţionaţi spre plata acestor firme. “Mai bine dăm banii spitalului şi decide conducerea cum îi împarte”, a fost răspunsul primarului Tiseanu, care a şi pus punct acestei discuţii.

Enache Dragomir vrea un parc mic la Căminul Petrol şi o… Fântână cu Cireşi ultramodernă

Enache Dragomir 51 Bugetul Câmpinei pentru 2010 a fost aprobat în unanimitateConsilierul PNL Enache Dragomir a vorbit despre zona de agrement de pe dealul Muscel: “Acolo vor apărea două investiţii puternice şi foarte moderne – parcul Soceram şi hipodromul. Noi ce facem cu Fântâna cu Cireşi? E a noastră, dar trebuie să se încadreze în zonă, ca şi modernitate. Eu propun ca, dacă nu avem bani suficienţi să facem treabă bună acolo, să lăsam modernizarea Fântânii cu Cireşi pentru anul viitor, poate trece şi criza”. Primarul Tiseanu i-a răspuns că banii se alocă eşalonat şi că, dacă doreşte, poate merge la Primărie pentru a vedea cât de frumos şi de modern este proiectul privind modernizarea zonei de agrement. Liberalul a mai propus realizarea unui “parc mic” la ieşirea de pe Strada Erupţiei spre Bd. Nicolae Bălcescu, însă a aflat că terenul vizat aparţine Grupului Petrol şi nu municipalităţii. Acestea au fost singurele intervenţii la dezbaterea bugetului.

Horatiu Zagan 8 Bugetul Câmpinei pentru 2010 a fost aprobat în unanimitateLa şedinţă a participat un singur pesedist – Horaţiu Zăgan

Dintre cei patru reprezentanţi ai PSD în administraţia locală, doar Zăgan a venit la şedinţă. Viceprimarul Ion Dragomir era la Bucureşti, la Consiliul Naţional, iar Gheorghe Tudor şi Mihaela Neagu Petrovici au absentat. “În patru ani de mandat nu credeam că o să ajung vreodată să fiu singurul consilier, din partea unui partid mare şi puternic, prezent la şedinţă. Ca părere personală, fără să implic partidul, vă spun că proiectul de buget este unul îndrăzneţ pentru această perioadă şi sper ca la finalul anului să reuşim să bifăm tot ceea ce ne-am propus să facem. Voi vota acest proiect”, a afirmat Horaţiu Zăgan. De altfel, proiectul de buget a fost votat în unanimitate, lipsa de agitaţie a PSD şi chiar PNL fiind un rezultat al majorităţii lejere pe care PD-L o deţine în Consiliul Local.

R%TE

Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF