Elvis Arghir, autorul celui mai scurt raport de activitate din istoria administraţiei câmpinene

Categorie: Administratie publica 15 martie 2010

La începutul acestei luni, primii cinci consilieri locali şi-au depus rapoartele de activitate aferente anului trecut. Este vorba despre Viorica Dumitrescu, Lucian Cercel, Daniel Telegescu, Marian Dulă şi Enache Dragomir. Fiecare a scris despre proiectele iniţiate, audienţele acordate, întâlnirile organizate şi tot aşa. În urmă cu câteva zile, pe site-ul Primăriei a mai apărut un raport, cel al consilierului liberal Elvis Arghir. Un raport de activitate care nu mai are nevoie de nici un comentariu din partea noastră…
Raport Arghir Elvis Arghir, autorul celui mai scurt raport de activitate din istoria administraţiei câmpinene
Un comentariu la adresa lui Elvis Arghir a fost, totuşi, făcut de preşedintele PNL, Virgil Guran, la conferinţa de presă de la finele săptămânii trecute. Guran a dorit să sublinieze că nu există nici un fel de conflict între organizaţia locală a PNL şi Elvis Arghir, dar că “Elvis Arghir poate fi un consilier local foarte bun, însă uneori e lipsit de interes. Dacă ar fi să facem un clasament al consilierilor câmpineni, Arghir n-ar fi, totuşi, printre ultimii”.

Etichete:

4 comentarii to “Elvis Arghir, autorul celui mai scurt raport de activitate din istoria administraţiei câmpinene”


 1. Chitchit spune:

  Ma rog, ceva ar fi de comentat: :”recunosc ca (virgula) pe parcursul anului 2009 (virgula) n-am facut mare lucru, DIN CAUZA, nu datorita…” Chestiunile acestea se potrivesc pentru o ortografie la limita.
  La ce opozitie de referea omul? La cea a PNL in Consiliul Local Campina sau la cea a lui in raport cu PNL?

  RăspundeRăspunde
 2. elvis arghir spune:

  la opozitia facuta pentru a apara interesele personale ale campinenilor .

  RăspundeRăspunde
 3. sorin spune:

  In raportul de activitate d-l consilier a uitat sa scrie ce a invatat si ce a facut in Turcia la seminarul platit din banii publici.

  RăspundeRăspunde
 4. marian spune:

  Sa va fie rusine domnule Arghir. Daca nu ati reusit sa faceti mai nimic, va sugerez sa inapoiati indemnizatiile primite in calitate de consilier……asa ar fi corect. Cat despre faptul ca nu ati reusit sa faceti nimic pt ca sunteti in opozitie, atunci de ce nu va dati demisia?…..si iar ne intoarcem la pacatoasa de indemnizatie de consilier! pt ea nu plecati……

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF