PNL va cere Primăriei devizele pentru lucrările de asfaltare

Categorie: Politica 12 martie 2010

Virgil Guran 5 PNL va cere Primăriei devizele pentru lucrările de asfaltareLiberalii recunosc faptul că în Câmpina lucrurile se mişcă, în sensul că se execută multe lucrări de reparaţii, asfaltare, canalizare. Numai că, în opinia PNL, “adevărurile stau în amănunte” şi pornind de la această idee încep să apară problemele. “Dacă analizăm în amănunt asfaltările, de exemplu, vom constata că metrul pătrat de asfalt este foarte scump şi foarte prost. Mai mult, anul acesta se dau din nou bani pentru străzi care au fost asfaltate şi anii trecuţi. La nivelul PNL, am decis să înfiinţăm o comisie tehnică, formată din ingineri constructori şi alţi specialişti, care să urmărească lucrările executate de administraţia locală. La final, vom cere oficial Primăriei devizele pentru anumite lucrări, astfel încât comisia noastră să poată verifica atât calitativ, cât şi din punct de vedere financiar dacă banii sunt cheltuiţi eficient”, a declarat preşedintele PNL Câmpina, Virgil Guran, în cadrul unei conferinţe de presă.

2 comentarii to “PNL va cere Primăriei devizele pentru lucrările de asfaltare”


 1. laurentiu spune:

  doamne fereste, lupul paznic la oi!!! mai hot si nemernic decat Guran cine mai este?Unii chiar nu au deloc simtul ridicolului si nici bun simt desi sunt lideri locali ai partidului care promoveaza sloganul “Romania bunului simt”!!!!????

  RăspundeRăspunde
 2. laurentiu 2 spune:

  Laurentiu pun pariu ca nu sti nimic despre Guran.Spune ceva concret ce a furat Guran si eu iti dau 100 de euro,sau poate ti-a dat mai mult PDL-ul si nu accepti provocarea.Oricum oameni ca Guran daca vin la putere trebuie sa plateasca datoriile pe care le-ati facut voi.De fap fiecare dintre noi are datorie 3000 de euro datorita celor care sunt la guvernare.De cat sa tot lingeti mai bine iesiti in strada si ceriti drepturile voastre si obtineti mai mult.Laurentiu astep sa vad ce ordin primesti de la PDL sa scri despre opozitie.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF