Pompierii din Câmpina s-au luptat cu focul, cu apa, dar şi cu glumele proaste

Categorie: Social 26 ianuarie 2011

În 2010, Detaşamentul de Pompieri din Câmpina a avut aproximativ 50 de acţiuni considerate dificile. Pompierii au intervenit la 10 incendii izbucnite la proprietăţile cetăţenilor, 17 inundaţii, mai multe arderi necontrolate ale vegetaţiei, iar şase intervenţii au fost pentru asigurarea zonelor în care s-au produs accidente rutiere grave.
Mult mai multe intervenţii a avut, anul trecut, Serviciul Medical  de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Câmpina, care funcţionează alături de pompieri, în cadrul ISU. În 214 cazuri s-a acordat ajutor medical de urgenţă, în alte 131 de cazuri s-a acordat asistenţă medicală. În nouă cazuri s-a intervenit pentru descarcerarea victimelor accidentelor rutiere. Faţă de 2009, în 2010 s-a înregistrat o creştere de 22% a numărului de evenimente pentru pompieri şi o reducere cu 13% a cazurilor medicale de urgenţă gestionate de SMURD. Echipajele de intervenţie din Câmpina nu au fost scutite de glume proaste. De câteva ori, au fost întoase din drum de la evenimente “umflate” de cei care le-au anunţat, iar în alte cazuri, la 112 au fost semnalate evenimente inexistente.

un comentariu to “Pompierii din Câmpina s-au luptat cu focul, cu apa, dar şi cu glumele proaste”


 1. Rectificare spune:

  SMURD Campina este parte din Detasamentul de Pompieri Campina ,care la randul sau apartine de ISU Serban Cantacuzino Prahova-deci nu este o institutie aparte ,sau cum ati spus ,,functioneaza alaturi de pompieri,,
  In cadrul aceluiasi Detasament este si unitatea SMRD-acest lucru este valabil pentru toate ISU din tara.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice