PDL Câmpina îşi asumă bugetul pentru 2012, care… „nu este electoral”

Categorie: Politica 11 februarie 2012

PDL 1 PDL Câmpina îşi asumă bugetul pentru 2012, care... „nu este electoral”Proiectul bugetului local pentru 2012 va fi aprobat de Consiliul Local Câmpina în cadrul unei şedinţe extraordinare care va avea loc marţi, 14 februarie. „Valoarea totală a bugetului este de 91,75 milioane lei, din care aproximativ 25 de milioane, deci mai mult de un sfert, reprezintă fondurile europene şi guvernamentale pe care noi le-am atras pentru investiţii. PDL Câmpina îşi asumă acest buget şi considerăm că este responsabilitatea noastră ca el să fie pus în practică”, a declarat primarul Horia Tiseanu într-o conferinţă de presă care a avut loc vineri la sediul PDL.
Cel mai probabil, proiectul de buget propus de primar va fi aprobat fără probleme având în vedere că PDL deţine majoritatea în Consiliul Local. „Cred că este un buget bun, realist, care ne va permite să realizăm şi programele de investiţii şi reparaţii propuse, dar şi să asigurăm funcţionarea tuturor serviciilor publice locale. Nu este un buget electoral. Include lucrări de investiţii şi reparaţii pe care noi oricum le facem pentru că sunt lucrările care ţin de dezvoltarea localităţii. Anual avem investiţii şi programe de reparaţii la străzi, parcuri şi parcări. Iar în legătură cu aceste reparaţii, nu a venit nimeni cu o listă de acasă. Sunt lucrări pe care eu le-am propus împreună cu viceprimarul, multe dintre ele fiind sugerate de cetăţeni la vizitele în cartiere”, a mai afirmat primarul Horia Tiseanu.

6 comentarii to “PDL Câmpina îşi asumă bugetul pentru 2012, care… „nu este electoral””


 1. jonny spune:

  Ce duo emotionant! :) ) ( exceptand persoana a treia din partea dreapta )

  RăspundeRăspunde
 2. Camy spune:

  Asa se intampla mereu adica partidul din care e primarul isi asuma bugetul, asa faceau si pedeseristii cand aveau majoritatea in consiliu. Pe Tiseanu l-a dus totusi capul la niste lucruri care nu se faceau inainte. Sa faca niste lucrari mari, vizibile cum e lacul Bisericii, pasarela de la iesire din oras, bazinul si bulevardul, lucrari pe care le vad si aia care nu prea vor sa vada de obicei. Nu-i ridic statuie dar e o realitate ca se vede ceva facut in orasul asta. Mai greu dar s-a facut.

  RăspundeRăspunde
 3. Doar eu spune:

  camy pe vremea celorlalti nu existau fondurile europene cu care se fac acum toate lucrurile astea, si din bugetul campinii nu stiu cat ar fi reusit, nu iau pe nimeni in brate doar ca ma gandesc serios ca regeret ce am votat data trecuta mai bine votam femeia Tabacu…jonny cine e doamna?

  RăspundeRăspunde
 4. Doar eu spune:

  regret*

  RăspundeRăspunde
 5. Anonim spune:

  Ptr. Doar Eu: Dacă o votai pe Jenica Tabacu, aveai numai simpozioane la muzeu și ghid de conversație în mandarină.

  RăspundeRăspunde
 6. Doar eu spune:

  poate…sau poate ca nu, poate stia ordinea ca doar e femeie…oricum alte solutii atunci nu prea erau! vedem acum

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF