Au fost finalizate lucrările la Centrul pentru persoanele cu probleme sociale

Categorie: Administratie publica 26 martie 2012

Centru 2 Au fost finalizate lucrările la Centrul pentru persoanele cu probleme socialeNoua instituţie, denumită oficial Centrul Social de Urgenţă, va funcţiona în incinta Spitalului Voila, în apropierea Şcolii Sanatoriale. Clădirea a fost modernizată complet şi recompartimentată, are cinci camere simple, două apartamente, băi, bucătărie şi sală de mese. Valoarea totală a lucrărilor s-a ridicat la aproximativ 300.000 lei. Astăzi a avut loc recepţia tehnică a obiectivului, adică a fost preluat de administraţia locală de la firma care a executat lucrările. Urmează dotarea centrului şi apoi selectarea, prin licitaţie publică, a unei organizaţii neguvernamentale care să administreze noul centru. Potrivit primarului Horia Tiseanu, Centrul Social de Urgenţă se va ocupa de primirea şi găzduirea temporară a persoanelor cu probleme sociale, cărora li se va asigura cazare, hrană, consiliere juridică, socio-medicală şi profesională etc. De altfel, în şedinţa de joi a Consiliului Local Câmpina va fi aprobat Regulamentul de organizare şi funcţionare a acestui centru.
Centru 1 Au fost finalizate lucrările la Centrul pentru persoanele cu probleme sociale
Centru 4 Au fost finalizate lucrările la Centrul pentru persoanele cu probleme sociale
Centru 3 Au fost finalizate lucrările la Centrul pentru persoanele cu probleme sociale
Centru 5 Au fost finalizate lucrările la Centrul pentru persoanele cu probleme sociale

10 comentarii to “Au fost finalizate lucrările la Centrul pentru persoanele cu probleme sociale”


 1. amelia spune:

  priviti cu atentie fotografiile ca sa identificati pe viitorul(viitoarea)administrator al.centrului social a carei reabilitare a costat bugetul primariei peste 8 miliarde lei;va imaginati aurolacii locuind in lux?nu va faceti iluzii, nu vor pune piciorul pe acolo,probabil ca doamna are deja lista cu viitorii locatari.Oare era in timpul serviciului cand vizita Centrul impreuna cu domnul primar?
  Alo, Doamna, a fost Banesti,urmeaza Campina!

  RăspundeRăspunde
 2. elvis arghir spune:

  Inca o realizare buna care se datoreaza implicarii consilierilor locali.

  RăspundeRăspunde
 3. Alex spune:

  dar despre drumul care duce spre Sotrile printr-o zona realmente superba nu se vorbeste nimic?
  cu o minima investitie s-ar putea repara acea sosea care arata groaznic!

  RăspundeRăspunde
 4. Teo Tiseanu spune:

  Duduie “Amelia”, acea doamna s-a implicat si se implica de cand o cunosc eu in tot ce tine de un ajutor dat oamenilor, fie ei copii cu probleme de sanatate, fie ei oameni ai strazii. Hai sa lasam prostiile tipice de anti-campanie si sa recunoastem cand ceva sau cineva merita laude. O zi buna.

  RăspundeRăspunde
 5. violeta spune:

  Doamna este in primul rand un om cu frica lui Dumnezeu, un om deosebit care intr-adevar se implica pentru oameni cu probleme , copii cu probleme de sanatate, personal m-a ajutat pentru fetita mea ca un parinte , este usor sa arunci cu cuvinte grele dar e forte greu sa faci un bine doamna “Amelia”

  RăspundeRăspunde
 6. Andrei Popa spune:

  Adevarat ce zic Dl. Tiseanu jr si Dna. Violeta, chiar e o femeie care alearga si face bine! Fata de alti care vorbesc si vorbesc..si vorbesc..si atat ( A se vedea cazul cel mai bun Guran, din pacate ).

  RăspundeRăspunde
 7. Gabriela spune:

  Si daca doamna va fi viitor administrator al centrului respectiv credeti ca va fi rau? E un om de toata isprava care s-a implicat mult pentru cartierul din care a fost aleasa consilier, care pune mult suflet si inima in tot ceea ce face. Eu cred ca de astfel de oameni avem nevoie, ca astfel de oameni trebuie sa devenim toti. Daca am fi mai multi asemeni ei poate lucrurile ar merge mai bine in tara asta.

  RăspundeRăspunde
 8. Dragan Marcela spune:

  Ma lasati cu dna.cu frica lui Dumnezeu….bla,bla vorbe pai stiti cate a facut pentru ea personal,nu stiti nimic .Este asociata cu Moldoveanu Alin in firma, cu care a umplut orasul de afise, MES AMIS PUB SRL si care a cumparat centralele termice de prin oras si terenuri pe Voila, toate le face pentru mafiotii de Moldoveanu si Anghel

  RăspundeRăspunde
 9. Dragan Marcela spune:

  Si mai am ceva de spus intrebati oamenii de pe Voila sa vedeti,nu mai are nici 40% din voturile pe care le-a avut in 2008,este nula si in privinta pregatirii in administratie si urmariti sedintele de consiliu are limbaj de cartier incurcand multe lucruri:concesiunea cu licitatia,numirea in functie cu licitatie.HA,HA cine doreste sa ne conduca-sa ramana la spital acolo este buna intradevar la copii si la biserica.

  RăspundeRăspunde
 10. Californication spune:

  Nu trebuie sa ai un limbaj deosebit sau 50 de diplome ca sa fii un bun manager. Eu o cunosc pe doamna si stiu ca face treaba.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice