Pasajul suprateran reduce timpul de ieşire din Câmpina în DN1 de la 9 minute la… 29 de secunde

Categorie: Administratie publica 30 martie 2012

Calea Dacia 41 Pasajul suprateran reduce timpul de ieşire din Câmpina în DN1 de la 9 minute la... 29 de secundeAstăzi a fost ultima zi de implementare a proiectului de modernizare a Căii Dacia, adică de realizare a pasajului suprateran peste DN1, care asigură legătura între Câmpina şi drumul naţional. La conferinţa de închidere a proiectului, care a avut loc la Primăria Câmpina, au fost prezenţi reprezentanţi ai proiectantului, precum şi ai autorităţilor locale, atât din partea Primăriei, cât şi din partea Consiliului Local. „Este cea mai frumoasă, cea mai importantă şi, cu siguranţă, cea mai valoroasă lucrare urbanistică realizată în Câmpina după 1989”, a spus primarul Horia Tiseanu.
Calea Dacia 11 Pasajul suprateran reduce timpul de ieşire din Câmpina în DN1 de la 9 minute la... 29 de secunde
În ultimele zile s-au realizat probele de rezistenţă cu un convoi de camioane încărcate şi rezultatele au fost mai mult decât mulţumitoare, după cum au declarat la unison reprezentanţii proiectantului şi ai firmei care a asigurat dirigenţia de şantier.
În plus, dincolo de utilitatea evidentă pentru oricine a acestui pasaj, dincolo de siguranţa suplimentară asigurată participanţilor la trafic în acea zonă, ar mai fi de reţinut două date: înainte de finalizarea acestei lucrări, pentru ieşirea unui autoturism din Câmpina în DN 1 se pierdeau, în medie, 536 de secunde, adică aproape 9 minute. Prin realizarea pasajului suprateran, acest timp este scurtat la… 29 de secunde.
Calea Dacia 2 Pasajul suprateran reduce timpul de ieşire din Câmpina în DN1 de la 9 minute la... 29 de secunde
Calea Dacia 31 Pasajul suprateran reduce timpul de ieşire din Câmpina în DN1 de la 9 minute la... 29 de secunde

17 comentarii to “Pasajul suprateran reduce timpul de ieşire din Câmpina în DN1 de la 9 minute la… 29 de secunde”


 1. Voicu Mihai spune:

  Bravo campineni! Propun sa se monteze o placuta comemorativa in care sa se specifice numele persoanelor care au contribuit la aceasta realizare:primar, consilieri, proiectant si firma constructoare. In strainatate asa se procedeaza.

  RăspundeRăspunde
 2. misu spune:

  Sigur va fi un simbol pentru Campina .Bravo tuturor celor care au contribuit la realizarea lui.

  RăspundeRăspunde
 3. Emilia spune:

  Da, asa ar fi frumos. Superb proiectul!!! Meritam si noi asa ceva, parca ne aduce mai aproape de occident. Felicitari domnului primar Tiseanu si celor care s-au implicat in acest proiect si buna dimineata tuturor.

  RăspundeRăspunde
 4. flo spune:

  Frumos!Felicitari celor care au pus ” umarul” in realizarea acestui proiect.Orasul Campina merita astfel de proiecte fiindca are un potential foarte mare.

  RăspundeRăspunde
 5. Gabi spune:

  E ceva care ar fi trebuit sa se realizeze cu multi ani ani in urma…….in fond nu e nicio nava cosmica, este un pasaj suprateran……in tarile civilizate, unde atentia catre cetateni este maxima, realizarea acestui pasaj reprezinta o normalitate……mai usor cu laudele si cu placutele ca nu ati trecut prin munte cu pasajul :) …….reparati si strazile din interiorul orasului, fluidizati circulatia la cele 2 semafoare care mai functioneaza!!!!

  RăspundeRăspunde
 6. Andrei Popa spune:

  Adevarat. E un proiect extraordinar pentru orasul nostru! Sper sa avem grija de el:)

  RăspundeRăspunde
 7. alesya spune:

  BRAVO.UN ORAS ASA FRUMOS MERITA ACEASTA INTRARE/IESIRE DIN ORAS,SPER SA FIE CAT MAI MULTE ASTFEL DE INVESTII SI SA ARATAM CA UN MUNICIPIU MODERN.CAMPINA ESTE UN ORAS MINUNAT INSA IN ULTIMA PERIOADA AU LIPSIT INVESTITILE MARI SI ESTE PACAT.

  RăspundeRăspunde
 8. alberto spune:

  Felicitari si sper sa se mai faca lucruri frumoase in Campina.Cred ca ar trebuii schimbata si acea ”pancarda” unde scrie Municipiul Campina si sa se faca una mult mai frumoasa moderna,acea ”pancarda” sa ne reprezinta la adevarata valoare !

  RăspundeRăspunde
 9. boby spune:

  Constructia este ok!
  Dar de ce nu s-a dat drumul de azi? Suferim de “festivism”?

  RăspundeRăspunde
 10. Crnlionete spune:

  Bravo Elena Udrea !!!!!!

  RăspundeRăspunde
 11. admin spune:

  Pt. Boby – Receptia tehnica a pasajului va avea loc, cel mai probabil, saptamana viitoare. Nu s-a putut realiza la data programata initial (29 mai), deoarece nu au putut veni reprezentantii firmei care a proiectat pasajul suprateran.
  Pt. Crnlionete – noi ne-am permite sa spunem “bravo” mai degraba angajatilor Primariei Campina de la Biroul de Programe de Finantare, care au muncit foarte mult pentru acest proiect.

  RăspundeRăspunde
 12. tudor spune:

  Si eu votez TISEANU.

  RăspundeRăspunde
 13. florian florian spune:

  bravo x, bravo y, felicitari primaru Tiseanu vax.Primaru nu a facut mai nimic .si nici administratia .
  toate felicitarile le merita firma constructoare,paronii si muncitorii ,oare stiti cat sa lucrat la aceasta constructie, ziua si noaptea , de luni pana luni.in zi de sarbatoare etC.
  Cate sacrificii doar ca sa va bucuratii dumneavoastra domnule primar si sa taiati panglica,tot dvs.
  de ce nu taie panglica muncitorii?oare le dati si lor o bere la festinul ce va urma dupa panglica?
  angajati de la primarie aoleu lasa-ma.

  RăspundeRăspunde
 14. elvis arghir spune:

  Fiecare campinean trebuie sa considere ca aceasta pasarela ca o realizare personala , deoarece a fost realizata si din impozitele si taxele locale . Pasarela a fost aprobata prin hotarare a consilierilor locali , merita felicitari si firmele care au lucrat acolo pe bani , precum si primarul care a semnat ordinele de plata . Mai sunt si consilieri care la un moment dat au avut o contributie hotaratoare la demararea acestui proiect , iar d-na Barbu de la integrare stie foarte bine cine sunt acestia .

  RăspundeRăspunde
 15. Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina spune:

  Nu stiu inca rezultatul alegerilor pentru primarie, totusi realizarea pasajului suprateran sub mandatul primarului Tiseanu este un motiv de a-i adresa felicitari, lui si consilierilor campineni.

  RăspundeRăspunde
 16. :) spune:

  Merita felicitari Tiseanu si restul consilierilor care au modificat proiectul initial al pasarelei si astfel au pierdut finantarea europeana. PROIECTUL A FOST PLATIT NUMAI DIN BUGETUL LOCAL, DIN BANII CAMPINENILOR!!!

  Dar e ok, a avut FIBEC-ul de lucru ;)

  RăspundeRăspunde
 17. Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina spune:

  Nu cred. Am vazut pe panoul explicativ ca municipialitatea a contribuit cu numai cca.25%. Nu trebuie sa fim critici cu orice pret. Are el domnul Tiseanu pacatele lui, in primul rand ca se bazeaza pe mafia lui Baserscu, dar cand face ceva bun trebuie apreciat.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm nou 2 site

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  Floricon 1

  Reclama firma paza

  Delice