Politica

Horia Tiseanu: „Nu am o preferinţă în privinţa viitorului viceprimar al Câmpinei!”

PDL 2Afirmaţia a fost făcută ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, pe care PDL Câmpina a organizat-o la scurt timp după centralizarea la BEC a tuturor proceselor verbale de la secţiile de votare şi anunţarea rezultatelor alegerilor locale. Horia Tiseanu, reales primar al Câmpinei cu 45,7% din voturile electoratului, se declară mulţumit de scorul său şi al partidului, mai ales în condiţiile în care, la nivel naţional, PDL este în cădere liberă. Mai mult decât atât, la Câmpina, PDL a obţinut chiar mai multe voturi decât la alegerile locale din 2008. Atunci, Tiseanu a avut 33,99% în primul tur de scrutin, iar PDL a obţinut 6 consilieri locali, cu unul mai puţin decât la alegerile de duminică.

„Comparând rezultatele de acum cu cele din 2008, am constatat o creştere a simpatiei electoratului faţă de PDL. Cetăţenii au înţeles că PDL Câmpina a avut realizări deosebite şi, în ciuda crizei economice şi a dificultăţilor existente la nivel naţional, pe plan local s-au derulat mai multe investiţii pe care oamenii le-au apreciat. La nivel local şi judeţean, PDL a înregistrat dublul votului obţinut de partid la nivel naţional. Câmpinenii au demonstrat că sunt oameni inteligenţi, echilibraţi, au văzut ce s-a făcut pentru Câmpina în ultimul mandat şi au votat în consecinţă”, a declarat Horia Tiseanu.

PDL 1

Nimeni nu are majoritatea în CL

În ceea ce priveşte noua componenţă a Consiliului Local Câmpina (8 consilieri USL, 7 consilieri PDL şi 4 consilieri PP-DD), primarul consideră că este o structură perfectă pentru situaţii de criză. „Nici un partid sau alianţă politică nu are majoritatea. În plus, se pot alia două formaţiuni pentru a obţine o majoritate simplă, de 10 consilieri. Dar nici PDL cu PP-DD şi nici USL cu PP-DD nu fac două treimi din voturi. Astfel, pentru proiectele de mare importanţă, care vizează patrimoniul localităţii, va fi necesară o colaborare în folosul comunităţii. În viitorul CL, vrem o atmosferă corectă, civilizată, iar consilierii PDL vor susţine orice proiect indiferent de cine este iniţiator, cu condiţia ca respectivul proiect să fie în favoarea Câmpinei. Îmi doresc ca în activitatea noului Consiliu Local să existe o comuniune de idei, prin discuţii anterioare şedinţelor, între reprezentanţii partidelor. Felicit celelalte formaţiuni care au intrat în Consiliu şi lansez public invitaţia la un dialog constructiv şi, de ce nu, să continuăm împreună pentru Câmpina”, a mai afirmat primarul Horia Tiseanu.

Au început negocierile pentru desemnarea viceprimarului

Tiseanu a anunţat că partidul său a început deja negocierile pentru încheierea unei alianţe la nivelul Consiliului Local şi desemnarea viceprimarului localităţii. Mai mult decât atât, primarul readuce în discuţie posibila înfiinţare a postului de city-manager al municipiului. „Nu am o preferinţă în privinţa viitorului viceprimar. Poate fi oricine din USL sau PP-DD. Vă pot spune doar că, indiferent cine va fi viceprimar, Ion Dragomir sau oricare alt consilier, voi fi mult mai atent cu activitatea sa şi nu voi ezita ca, în cazul în care voi constata că nu-şi îndeplineşte atribuţiile de serviciu, să deleg o parte din sarcini unei alte persoane, eventual chiar unui city-manager. PDL a început deja negocierile cu celelalte formaţiuni politice pentru desemnarea viceprimarului, dar nu, încă, şi pentru city manager”, a declarat Horia Tiseanu.

9 Comments

 1. inves says:

  Cumva Pitigoi, al carui tata este medicul curant al lui …

 2. vik says:

  Multa putere de munca domnul Tiseanu,in Campina este mult de munca si acest oras merita tot efortul pt a arata la standarde europene,se poate fiindca Campina are un potential foarte mare

 3. vik says:

  sa mai vin cu un amanunt,Campinenii nu au votat partidul cu omul,pt asta trebuie felicitati

 4. Doar eu says:

  normal…tre’ sa joace cum ii canta anghel chiar daca asta presupune acceptarea lui guran langa el!
  asta am votat dragii mei….si zic bine ca si eu l-am votat pe tiseanu dar nu stiu de ce ma simt ca un prost ca nu am dat votul altuia…
  l-am criticat atat pe tiseanu sa ajung in cabina sa pun stampila pe el…m-am decis in ultima secunda cand mi-a venit in gand cat de murdar au facut sa para campania cei din usl, prin distribuirea unor scrisorele…stiti voi…

 5. Felicitari Tiseanu says:

  Guran umbla la toata capetele posibile. Ar trebuie sa fie jenati cei care l-au votat cand vor vedea acum ca ori ii va lasa balta si se va duce la Ploiesti, ori va ramane consilier local si nu va veni la sedinte, cum fac Crinutz si PNL-istii de cand e lumea. Felicitari lui Tiseanu pentru campania curata!

 6. amelia says:

  parca PDL a scos 7 consilieri de ce oare acolo sunt numai 7 din care doar 3 imbracati corect(incluzand si primarul?cum sa te imbraci in camasa cu maneca scurta si cravata?ups!

 7. amelia says:

  rectific:numai 5

 8. lili says:

  Imi e cam rusine ca sant Campineanca.In ce municipiu din tara asta acum 4 ani au fost in consiliul local 5 PNDC-isti( dusmani inflacarati ai lui Tiseanu si care acum ii ling talpile)? In ce municipiu din tara asta mai are pp-ul 4 consilieri ,adica 21%.Aceiasi bani ,acelasi circ cu bani dati in ziua alegerilor.Nu santem decat mase de manevra ,aveti impresia ca votati? Voteaza banii si o mica parte de oameni de bun simt.Din pacate Campina a anceput sa fie o exceptie electorala.

 9. Preda Frank says:

  Sa ii spuna cuiva lui Telegescu si Dula ,camasa cu maneca scurtavsi cravata e de prost gust….

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *