Consiliul Local Câmpina desfiinţează postul de consilier juridic “ocupat” de Petre Ion Costache

Categorie: Administratie publica 23 octombrie 2012

După cum probabil se ştie, înainte de a deveni primar al comunei Băneşti, Petre Ion Costache a fost consilier juridic al Consiliului Local Câmpina. Contractul de muncă i-a fost suspendat în 2004, când a devenit primar. De atunci, postul a fost blocat, în conformitate cu prevederile legale. La şedinţa din 25 octombrie a Consiliului Local Câmpina, va fi aprobat un proiect de hotărâre care prevede desfiinţarea acestui post şi concedierea lui Petre Ion Costache, potrivit prevederilor articolului 65 din Codul Muncii.
După cum reiese din expunerea de motive a iniţiatorului proiectului (viceprimarul Ion Dragomir), din 2004 şi până în prezent, CL Câmpina a funcţionat fără probleme cu un singur consilier juridic şi, în consecinţă, nu se justifică menţinerea a două posturi de acest gen. Postul astfel desfiinţat poate fi redistribuit, prin hotărâre a Consiliului Local, într-o altă structură din cadrul Primăriei sau la instituţiile subordonate administraţiei locale.

4 comentarii to “Consiliul Local Câmpina desfiinţează postul de consilier juridic “ocupat” de Petre Ion Costache”


 1. wefewf spune:

  Se angajeaza “cineva’ la primarie si era nevoie de acest loc.

  RăspundeRăspunde
 2. Robert spune:

  Nu vad de ce nu s-ar fi desfiintat, inteleg ca omul asta oricum n-a facut mare branza…

  RăspundeRăspunde
 3. alina spune:

  Nu cred ca se va angaja “cineva” la primarie. “Cineva” a fost si Petre Costache, ca doar este ruda cu primarul Tiseanu. Acum problema este ca fostul jurist/primar o sa mearga acolo unde ii este locul si nu e cazul sa mai incurce lucrurile si la Primaria Campina

  RăspundeRăspunde
 4. Tiseanu Teodor spune:

  Fostul primar din Banesti nu este ruda cu familia mea, nici din partea mamei care este de fel din Urleta, nici din partea tatalui. Daca tot comentati, nu mai credeti tot ce se vorbeste prin “gura targului”. O seara buna!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF