Publicitate electorală

Candidaţii ARD s-au întâlnit cu susţinătorii din Câmpina şi localităţile vecine

ARD 1Acţiunea a avut loc aseară, în sala mare a Casei Tineretului, o sală care s-a umplut până la refuz, astfel încât a fost nevoie ca o parte din simpatizanţii ARD să urce la balcon. Cei doi candidaţi, Alexandru Matei (Colegiul 1 Senat) şi Alexandru Anghel (Colegiul 2 Deputaţi) şi-au prezentat programul electoral, iar alături de ei s-au aflat primarii PDL din Câmpina, Poiana Câmpina, Proviţa de Sus, Proviţa de Jos, Valea Doftanei şi Secăria.

Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina: „Îi susţin din toată inima pe cei doi candidaţi la alegerile parlamentare, Alexandru Matei şi Alexandru Anghel. Sunt oameni puternici şi corecţi, care au un program electoral deosebit. Un program real, concret, nu doar vorbe. Aş vrea să vă spun câteva cuvinte şi despre contracandidaţii lor de la USL. Domnul senator Georgică Severin a fost colegul nostru de partid. Unii dintre dvs. ştiţi bine cât aţi muncit pentru ca dl. Severin să devină senator, în 2008. Apoi ne-a întors spatele şi a plecat la PSD. Ştiţi bine ce gust amar ne-a lăsat această plecare pentru că noi toţi am contribuit ca dl. Severin să iasă senator. Iar pe Virgil Guran l-aş întreba un singur lucru: câte locuri de muncă a creat în cele aproape şase luni de când este consilier judeţean?”

ARD 2
ARD 4

Alin Moldoveanu, primarul comunei Poiana Câmpina: „În opinia USL, noi toţi suntem vinovaţi. Domnul Tiseanu, pentru toate lucrările de investiţii realizate în Câmpina. Pentru toate reparaţiile şi modernizările din Câmpina. Doamna Cosmoiu este vinovată că nu mai exista stradă neasfaltată în Proviţa de Sus, că s-au construit poduri, se face azil de bătrâni, s-au modernizat şcoala şi grădiniţele şi multe altele. Eu sunt vinovat că, în şase luni de când sunt primar la Poiana, am făcut cât n-au reuşit alţii, înaintea mea, în mai multe mandate. Toţi suntem vinovaţi că muncim şi facem lucruri bune, în opinia USL!”
ARD 3

ARD 5

5 Comments

  1. Andrei Popa says:

    Bravo! Asa da candidati si sustinatori! Votez ARD din toata inima!

  2. Hai Romania says:

    Hai Romania! Hai Campina! Hai ARD!

  3. Cristina Mihai says:

    Daca campinenii vor vota din nou minciunile familei Anghel este clar ca-si merita soarta.Daca se vor duce la spitalul municipal si vor scoate bani din buzunar este clar ca vor sistemul dr.Matei…

  4. Andrei Popa says:

    Domnita, sunteti debusolata..

  5. Cristina Mihai says:

    Ma uit la acest prezidiu-ARD-cate vorbe urate si-au spus acesti cetateni intre ei de-a lungul anilor…acum s-au strans din nou si ne cer sa-i votam…

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *