Spectacolul de Crăciun, o dovadă că se poate!

Categorie: Eveniment 22 decembrie 2012

3 Spectacolul de Crăciun, o dovadă că se poate!Sala mare a Casei de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina s-a umplut până la refuz în această seară, la spectacolul de Crăciun organizat de societatea Neptun. Un concert caritabil, în urma căruia s-au strâns fonduri importante – 15.000 lei pentru Secţia de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpina şi peste 20.000 lei pentru mai mulţi copii de la şcolile şi liceele câmpinene, copii care provin din familii modeste, dar care au rezultate foarte bune la învăţătură. Banii au fost înmânaţi copiilor de primarul Horia Tiseanu şi viceprimarul Ion Dragomir, tot ei fiind cei care i-au oferit şefei Secţiei de Pediatrie de la Spitalul Municipal, dr. Maricica Grosu, cecul în valoare de 15.000 lei pentru continuarea modernizării secţiei pe care o conduce. Costurile întregului spectacol au fost asigurate de societatea organizatoare – Neptun Câmpina.
A fost o atmosferă frumoasă, cu adevărat de sărbătoare, cu oficialităţi şi oameni simpli, cu copii fericiţi că nu au fost uitaţi de Moş Crăciun, cu o prezentatoare în vervă (actriţa Cristina Cioran), cu trupa Amadeus care a împlinit 12 ani de existenţă şi care s-a aflat pentru prima dată la Câmpina şi cu… Ştefan Bănică Jr. pur şi simplu.
1 Spectacolul de Crăciun, o dovadă că se poate!
2 Spectacolul de Crăciun, o dovadă că se poate!
4 Spectacolul de Crăciun, o dovadă că se poate!
5 Spectacolul de Crăciun, o dovadă că se poate!
6 Spectacolul de Crăciun, o dovadă că se poate!

7 comentarii to “Spectacolul de Crăciun, o dovadă că se poate!”


 1. Diana Apostolache spune:

  da, se poate si la Campina, doar ca ne/am obisnuit noi cu putin; ar trebui sa cerem mai mult si sa vrem mai mult, ca SE POATE!

  RăspundeRăspunde
 2. Lenesu' spune:

  Da’ ce a cautat primarul sa fie mot si la chestia asta? Ati vazut voi primari civilizati care tin mortis sa iasa in fata cand n-au nici un merit?

  RăspundeRăspunde
 3. Valy spune:

  Pai ce merit are vicele in toata povestea??? Poate imi raspunde Lenesu.

  RăspundeRăspunde
 4. Lenesu' spune:

  Am fost putintel in concediu, dar tre’ sa-i raspund lui Valy: Eu nu am afirmat ca are viceprimarul merite, pentru ca nu fac afirmatii fara suport formal, dar, daca te gandesti la partea informala…. fa si tu niste conexiuni si legaturi, simple, dealtfel, intre viceprimar si societatea Neptun. Hai sa nu fim copii! Cine oare a fost muuuult timp director la firma respectiva? Nu stiu daca e vorba de modestie, de timiditate, sau de bun simt, dar e clar ca vicele nu a vrut sa faca tam-tam de relatia lui cu Neptunul!

  RăspundeRăspunde
 5. Horia Tiseanu spune:

  Eu am fost pur si simplu invitat de catre reprezentantii SC NEPTUN SA sa inmanez premii alaturi de viceprimar.
  Alte intrebari rautacioase mai ai “lenesule”?

  RăspundeRăspunde
 6. Lenesu' spune:

  Lasand gluma la oparte, multumesc d-lui Horia Tiseanu pentru reactia promta si demna de tot respectul. Domnule primar, “rautatile” din intrebari, cat si limbajul putintel fortat (folosit prin jurnalele de romania), au avut menirea de a genera o reactie civilizata din partea dvs, de care campinenii aveau nevoie. Multumesc! Cand e de laudat, Lenesu’ lauda, iar ca oponent al politicii formatiunii politice pe care o reprezentati le nivel local, Lenesu’ va critica, atunci cand va fi cazul!

  RăspundeRăspunde
 7. Horia Frincu spune:

  Dle Primar,va face Dragomir in foi de vita.Mi-ar fi jena sa fiu facut de … ala…dar ce sa ii faci,ai fost destul … lui anghel,acum trebuie sa fii si al USL.mai rezisti tu…

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF