Câmpina va avea buget local, cel mai probabil, din aprilie

Categorie: Administratie publica 21 ianuarie 2013

În această perioadă, la Primăria Câmpina se lucrează la întocmirea bugetului local pentru 2013. Buget care, însă, nu va putea fi aprobat de Consiliul Local decât după adoptarea bugetului de stat (de către Parlament) şi a bugetului judeţean (de către Consiliul Judeţean Prahova). „Conform legii, în termen de 45 de zile de la adoptarea bugetului central, trebuie să aprobăm bugetul local. S-a anunţat o sesiunea extraordinară a Parlamentului tocmai pentru dezbaterile pe marginea bugetului central, dar nimeni nu ştie exact când va fi adoptat bugetul centralizat. După estimarea mea, cel mai optimist termen pentru aprobarea bugetului local la Câmpina este sfârşitul lunii martie, iar cel mai pesimist termen ar fi jumătatea lunii aprilie”, ne-a declarat directorul Direcţiei Economice, Gheorghe Ecaterinescu. Până la momentul adoptării bugetului aferent anului 2013, administraţia locală îşi desfăşoară activitatea putând cheltui, conform legii, 8,32% din bugetul anului trecut.

6 comentarii to “Câmpina va avea buget local, cel mai probabil, din aprilie”


 1. Nenea Anton spune:

  Astia de la USL ori dorm pe ei, ori nu stiu ce sa faca, ori stiu ce sa faca si se pregatesc de pradarea tarii, in stilul tipic PSD-ist, cu toporul si intimidari!

  RăspundeRăspunde
 2. Andrei Popa spune:

  Sunt curios cati bani va primi clubul CSM de fotbal(stim noi al cui este) si cati bani va primi muzeul Hasdeu, acum ca alianta USL e la guvernare..

  RăspundeRăspunde
 3. Cristina Mihai spune:

  pentru acolitii familiei Anghel:Gata ati pierdut alegerile,de furat nu prea mai aveti ce…Traian Basescu si guvernele sale au distrus Romania.Au chemat FMIul(desi erau si alte obtiuni),au indatorat tara si pe romani.Anul acesta trebuiesc returnati numai 6 miliarde euro,conform acordului semnat de Basescu&Boc…Va rog sa va amintiti ca pentru 10 miliarde USD imprumutati de Ceausescu am suferit aproape 10 ani,dar nu cred ca domnii Tiseanu si Anghel sa-si aminteasca,ei fiind in aceea perioada protejatii sistemului…ai PCRului si securitatii…Acum fac pe democratii,ba chiar se dau si dizidenti…

  RăspundeRăspunde
 4. Andrei Popa spune:

  Glumim, nu? Nastase a vandut totul in tara asta. Acum cine e la putere, nu cumva acolitul lui, Ponta? Trezirea, ca e frig afara.

  RăspundeRăspunde
 5. ionel spune:

  Directorul Direcţiei Economice, Gheorghe Ecaterinescu stie ce are de facut ca e in acest post de peste 10 ani in guvernari PDL sau PSD este un profesionist, sper sa-l lase si ceilalti sa faca o treaba buna, bani are suficienti dupa cat platim impozitele.
  O recomandare dl. Primar mai usor cu targurile si serbarile in acest an.
  Prin targ umbla vorba ca poporul nu are ce manca si ei fac serbari si chefuri
  Pot subventiona transportul in comun cu o parte din bani ca sa nu se scumpeasca biletul de maxi-taxi, pot ajutora oamenii nevoiasi cu alimente sau o masa calda etc. Serbarile in aceste vremuri au un gust cam amar.

  RăspundeRăspunde
 6. Horia Tiseanu spune:

  Cristina Mihai de ce nu ai curajul sa semnezi cu numele tau adevarat? Ti-e frica ca vom afla ca ai fost un activist de partid(PCR) sau colaborator al securitatii? Vad ca ai frustrari de pe vremea impuscatului..
  Cat priveste economia nationala, ma mir ca nu stai linistita stiind ca cei pe care ii adulezi-USL, sunt la putere si vor face sa curga lapte si miere pe strazi! Trebuie sa avem doar rabdare pentru a vedea ce bine va fi…

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF