ANUNŢ PUBLIC

Categorie: Publicitate 28 februarie 2013

Anunt gunoi menajer ANUNŢ PUBLIC

14 comentarii to “ANUNŢ PUBLIC”


 1. Cristina Mihai spune:

  Ce mai vrea si d-ul Constantinescu?Desigur o marire a pretului de colectare a gunoiului,ca si cum 9 lei/luna/persoana nu ar fi mare,de fapt printre cele mai mari din tara…Unde este concurenta,d-le primar?

  RăspundeRăspunde
 2. mihai spune:

  O magarie mai mare nici ca se putea. Motive se gasesc, bineinteles pentru marirea pretului. Dar motivele pentru care orasul arata in halul in care arata, cu nisipul de asta iarna zacand pe strazi, cu strazi niciodata spalate ca lumea pe amble parti, care sunt? Ati mai fost sa vedeti cum arata curatenia in Ploiesti,cu strazile maturate si spalate in fiecare sambata? In fiecare satatie de autobuz sau tramvai sunt arondati muncitori pentru curateni si verificati sa nu existe nici un muc de tigara pe jos. La noi numai mariri de tarife ca acum au trecut alegerile si facem ce vrem. RUSINE. Cei care primesc ajutor social unde sunt pentru orele in folosul comunitatii? Sau daca sunt cine ii verifica daca isi fac treaba sau doar simuleaza?

  RăspundeRăspunde
 3. mihai spune:

  PS. Firma Floricon nu are ca obiect de activitate doar curatenia, si investitiile in utilaje performante nu se fac. Pentru marire de taxe, pe care noi le platim trebuie sa primim si servicii bune

  RăspundeRăspunde
 4. marinica STEAUA spune:

  iar scumpire? ce face USL asta? scumpeste tot? Constantinescu nu e membru PSD? nu e incompatibilitate cu treabaa asta?

  RăspundeRăspunde
 5. Campineanul spune:

  De ce proiectul acesta ar trebui aprobat??Ce interese sunt la mijloc??Aici nu mai este vorba de banii cetatenilor,care nu mai pot suporta toate scumpirile??Gunoiul s-a scumpit anual!!Vai de noi campinenii care suportam toate mizeriile!!Treziti-va campineni!!!

  RăspundeRăspunde
 6. marinica STEAUA spune:

  trebuie sa stie Zagan care e combinatia..

  RăspundeRăspunde
 7. Vasili spune:

  urat gest din partea USL..

  RăspundeRăspunde
 8. kh spune:

  ca sa nu mai vorbim de cat … exista in orasul asta imputit.

  RăspundeRăspunde
 9. Marian POPA spune:

  Daca l-ar pune la munca si pe ZAGAN i-ar ajunge banii si nu ar fi nevoit sa mareasca tariful….Chiar asa,cu ce se ocupa Zagan in aceasta firma,cu proiectele de hotarari pentru marirea tarifului la gunoi ???

  RăspundeRăspunde
 10. jenica spune:

  Rusine , rusine, rusine alesilor , oare cate mariri de preturi o sa mai poata plati oamenii de rand, care abia mai au bani de paine.
  Stie tovarasul Constantinescu , plinbandu-se ca … ,in ce saracie traiesc campinenii (patura saraca) ramasa fara locuri de munca?
  Ar trebui ca alesii , acei consilieri lipsiti de bun simt sa gandeasca ce ar face daca ar fi in locul acestor cetateni amarati si nu in fotoliile primariei cu laptopurile in fata ,votand ca analfabetii , tot ce li se dicteaza fara a impedica impovararea bietilor cetateni lipsiti de aparare in fata alesilor.
  O grupa de 20 de consilieri oameni de nimic hotaraste soarta cruda a Campinei. Firmele hotilor sa mearga in profit.Restul nu conteaza.Golea sa moara , platind biruri la bulibase.

  RăspundeRăspunde
 11. Dan Ionescu spune:

  Sa fie clar:sunt un vechi Prm-ist ca sa stie omu* insa nu inteleg multe cu USL in special patura Psd-ista,EXCEPTIE dr Tiu.(adica Zagan,Constantinescu,Dragomir nu misca deloc si propun orice in defavoarea cetateanului.Sa nu o dea cu protectia pensionarilor-nici nu stiu daca mai exista asociatia si unde;de rromii de pe Voila,Turnatorie care muncesc pe minimul pe economie la Floricon si alte conexe.Primarul mi se pare ok cat si echipa lui chiar si cei 3 demisionari din PNL.Guran s-a aliat de amorul artei cu mafia prin firmele sale dubioase si apoi le lichideaza.

  RăspundeRăspunde
 12. ionel spune:

  Sa fie clar daca nu stiati (am mai scris dar nu mi s-a publicat deh interesele, poate am mai mult noroc acum) “CONSILIERII DEPUN AMENDAMENTE IN CONSILIU REPREZENTAND INTERESELE UNUI GRUP DE PERSOANE CARE CONDUC CAMPINA” In slujba acestui grup care nu neaparat are o coloratura politica bine definita primaria si consilierii duc la indeplinire planurile lor de imbogatire. Restu nu conteaza campinenii, saraci,i pensionarii.
  Daca nu credeti cercetati sau combateti suntem niste jucarii in mainile papusarilor pe care noi i-am ales.

  RăspundeRăspunde
 13. Hai Romania spune:

  Ai dreptate, doar putem vedea cu totii ce se intampla la spital, ce se intampla cu curatenia, ce se intampla cu situatia financiara a firmelor, acum cand aia de la USL sunt la putere si fac ce vor ei….dar fara griji, cel de sus vede tot..

  RăspundeRăspunde
 14. Andrei Popa spune:

  Multumim de scumpiri, dragilor!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF