La Poiana Câmpina s-a constituit astăzi Consiliul Local al Copiilor

Categorie: Social 6 februarie 2013

CL copii Poiana 1 La Poiana Câmpina s a constituit astăzi Consiliul Local al CopiilorPornind de la ideea că “avem şi noi ceva de spus”, mai mulţi elevi de la Şcoala Gimnazială “Ion Mateescu” din Poiana Câmpina au avut iniţiativa înfiinţării Consiliului Local al Copiilor. Ba, mai mult, structura administrativă a copiilor este completă, fiind aleşi primarul şi viceprimarul copiilor, dar şi un secretar. Consiliul Local este format din 15 elevi, reprezentanţi ai claselor I-VIII, organizaţi în comisii de specialitate şi care se vor întâlni în şedinţe lunare. Legătura dintre Consiliul Local al Copiilor şi Primăria şi Consiliul Local Poiana va fi ţinută prin intermediul primarului copiilor, Silviu Stanciu, elev în clasa a VII-a. El va fi ajutat de viceprimarul Andreea Eftimie (clasa a VII-a) şi de secretarul Andreea Toader (clasa a VII-a).
Astăzi, la constituirea Consiliului Local al Copiilor şi alegerea primarului şi viceprimarului copiilor au fost prezenţi şi cei care au susţinut de la început demersurile acestor elevi: directorul Şcolii Gimnaziale – prof. Silvia Cotruţ, cadre didactice, dar şi primarul Alin Moldoveanu şi mai mulţi consilieri locali.
Ce se doreşte, de fapt, prin această structură administrativă în… miniatură? Implicarea copiilor în problemele comunităţii şi o mai bună comunicare între elevi şi aleşii locali ai comunei. Trebuie menţionat faptul că elevii au fost încântaţi de ceea ce au reuşit să facă astăzi, de atenţia care li s-a acordat, de perspectiva unei astfel de colaborări.
CL copii Poiana 2 La Poiana Câmpina s a constituit astăzi Consiliul Local al Copiilor
CL copii Poiana 3 La Poiana Câmpina s a constituit astăzi Consiliul Local al Copiilor
CL copii Poiana 5 La Poiana Câmpina s a constituit astăzi Consiliul Local al Copiilor
CL copii Poiana 4 La Poiana Câmpina s a constituit astăzi Consiliul Local al Copiilor

7 comentarii to “La Poiana Câmpina s-a constituit astăzi Consiliul Local al Copiilor”


 1. ddqddqsd spune:

  bravo voua !

  RăspundeRăspunde
 2. eu spune:

  cat de prefacut poate sa fie moldoveanu asta! e incredibil!

  RăspundeRăspunde
 3. Cristina Mihai spune:

  Sa speram ca d-ul Alin Moldoveanu ii va anterna si la karate…gratis..

  RăspundeRăspunde
 4. Lenesu' spune:

  Daca ati mai citit din comentariile mele, v-ati dat seama ca sunt antiPDL, dar , dincolo de toate astea, bravo lui Alin. Nu ma intereseaza care au fost motivele lui, dar ceea ce a facut acolo, a facut bine!

  RăspundeRăspunde
 5. Alin Moldoveanu spune:

  Pt eu says; cum te simti ca faci parte din cloaca celor care trăiesc sub anonimat, cloaca slugarnicilor, a celor care nu pot dormi noaptea când cei care muncesc o duc foarte bine?????….sâc sâc sâc!!!!! eu says ați rămas putini , societatea calca pe voi, oamenii care muncesc nu dau doi bani pe voi si știți asta!! Va ascundeti sub anonimat din cauza neputintei de a ieși din mizeria in care traiti. Te rog frumos sa intelegi ceva!! Îmi merge așa de bine!!!! De fiecare data candi intri pe acest site sa ta gândești ca totul e roooooooz pt mine!!!! Ps Cristina Mihai, Tanti Mimi textul se pliaza si pe voi.

  RăspundeRăspunde
 6. LUCIAN spune:

  Din pacate tot ce este frumos, normal, este terfelit. Daca Cristina Mihai si altii aveti de impartit ceva cu Alin OK, NU MA INTERESEAZA, voi de fapt prin comentarile dvs. il ajutati.

  RăspundeRăspunde
 7. SLY spune:

  Foarte tare !!! Excelenta idee.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF