Magdalena Anghel, noul membru al CA de la Spitalul Municipal Câmpina, este angajata lui Virgil Guran

Categorie: Administratie publica 4 februarie 2013

Cu cele 10 voturi ale consilierilor USL şi PPDD prezenţi la şedinţa de joi, proiectul privind numirea Magdalenei Anghel în Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Câmpina a trecut fără probleme. Consilierii PDL s-au abţinut sau au votat împotrivă, dar acest lucru nu mai avea nici o importanţă, pentru că majoritatea a decis. Înaintea votului au existat unele discuţii. Consilierul PDL Monica Clinciu a întrebat de ce USL şi PPDD nu desemnează un consilier local pentru a face parte din CA de la spital. “Eu cred că aşa ar fi corect. Vorbim despre reprezentanţii Consiliului Local Câmpina în Consiliul de Administraţie de la spital. Şi atunci, n-ar trebui să fie un consilier local? Cineva căruia să-i putem pune întrebări, cineva care să ne vorbească despre activitatea spitalului. Ce facem acum? Numim o persoană pe care nici măcar nu o cunoaştem, iar această persoană ne va reprezenta pe noi, Consiliul Local. Nu mi se pare corect! Chiar nu putea fi desemnat un consilier local?”
O întrebare retorică, pentru că decizia era luată cu mai multă vreme înainte. Magdalena Anghel îl va înlocui pe deputatul Virgil Guran în Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Câmpina, structură din care mai face parte, ca reprezentant al CL, Gheorghe Tudor, fost primar, actualmente consilier PSD.
Magdalena Anghel nu a fost prezentă la şedinţa de joi a CL Câmpina, în schimb, consilierii locali au primit un CV al acesteia din care spicuim şi noi.
Doamna Anghel este câmpineancă, are 38 de ani şi a absolvit Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti, specializarea – Contabilitate şi informatică de gestiune. A urmat mai multe cursuri de specializare, iar din 2007 este expert contabil. Din 2007 până în 2009 a fost contabil şef la societatea Apă Talea, iar din 2009 până în prezent este contabil şef la SC Procedo Cont Expert Câmpina, ambele societăţi aparţinând deputatului liberal Virgil Guran.

12 comentarii to “Magdalena Anghel, noul membru al CA de la Spitalul Municipal Câmpina, este angajata lui Virgil Guran”


 1. ddqddqsd spune:

  SC Procedo Cont Expert Câmpina pare ca are 0 angajati. Astept o dezmintire. Este tipul ala de firma care nu face nimic (in afara de evaziune) ?

  RăspundeRăspunde
 2. ddqddqsd spune:

  Firma este de “Activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal”.

  Acesti 0 angajati au facut :
  Venituri Totale : 53,369
  Cheltuieli Totale : 49,267
  Profit : 3,498

  Restul putem trece la NO COMMENT !

  RăspundeRăspunde
 3. Mariana Stoica spune:

  Doamna are pregatirea potrivita ptr postul ptr care a fost numita, eu cred ca asta e ff bine. Nu stiu ce prevede legea, adica daca un consiliu local poate avea reprezentanti din afara consiliului la instituiile publice, probabil ca da daca au aprobat asa. Dar vorba doamnei Clinciu, nu putea fi un consilier local de la PNL, ca uite PSD a numit un consilier pe domnul Gh Tudor?

  RăspundeRăspunde
 4. Olgutza spune:

  Mai oameni buni, ce consilier local sa puna pnl la spital???? Papuc, Fratila sau Ionita, voi pe care l-ati pune? Guran e un smecher da’ nu e tampit, a pus un om de incredere!

  RăspundeRăspunde
 5. Anca spune:

  lasa ca n/o sa mai conteze cine e in CA, ca/si pune PSD manager la spital si va face ce doreste; PNL o sa se aleaga cu fix nimic

  RăspundeRăspunde
 6. Ionut spune:

  superb, absolut superb! sa mi zica si mie cineva care e diferenta intre pdl si usl?

  RăspundeRăspunde
 7. lulu spune:

  VA ANUNT SOLEMN CA LA VIITOARELE ALEGERI NU VOI MAI VOTA USL.

  RăspundeRăspunde
 8. Andrei G. spune:

  lulu, suntem pe aceasi lungime de unde..

  RăspundeRăspunde
 9. necunoscut spune:

  Un consilier pentru Hidro Prahova nu gasiti ????

  RăspundeRăspunde
 10. Lenesu' spune:

  Pt. lulu si Andrei : data viitoare nu o sa mai existe USL in alegeri! cel putin asa sper! Sper sa existe PNL si PSD ca reprezentanti de drept ai dreptei si stangii si sa intram si noi in normalitate.

  RăspundeRăspunde
 11. Hai Romania spune:

  Din PNL-ul actual, o parte se va dizolva in PSD, o parte se va dizolva in PDL. Cu certitudine pot spune ca cei care au votat USL-ul la alegerile locale, cat si parlamentare, vor ajunge sa planga dupa guvernul Boc. Am crezut minciunile lui Ponta & Company despre cum vor face ei sa fie roz situatie grea din tara si acum isi dau arama pe fata, fiind de “x” ori mai rau decat orice guvern anterior.

  RăspundeRăspunde
 12. paul spune:

  Iar va hazardati in comentarii
  Voi nu INTELEGE-TI ca nu contati pentru USL
  Ei acum trebuie sa-si burduseasca buzunarele asa cum a facut si pdl

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF