PP-DD Prahova nu se lasă. Îl vrea pe Adrian Piţigoi afară din Consiliul Local Câmpina

Categorie: Politica 25 februarie 2013

Adrian Pitigoi PP DD Prahova nu se lasă. Îl vrea pe Adrian Piţigoi afară din Consiliul Local CâmpinaLuna trecută, Consiliul Local Câmpina era înştiinţat, prin intermediul unei adrese semnată de preşedintele PP-DD Prahova, Radu Socoleanu, că Adrian Piţigoi a fost exclus din partid, iar locul acestuia în CL Câmpina va fi luat de următorul de pe lista de la alegerile locale, Gabriel Tabacu. Zilele trecute, la Primăria Câmpina s-a primit o nouă adresă cu acelaşi semnatar. De această dată, administraţia câmpineană este anunţată că Gabriel Tabacu a refuzat să-i ia locul lui Piţigoi în Consiliul Local, motiv pentru care… se solicită validarea următorului de pe listă – economista Florica Dinu.
Consiliul Local Câmpina va discuta despre această situaţie în şedinţa de joi, 28 februarie.
În acelaşi timp, Adrian Piţigoi a depus la juriştii Primăriei şi Consiliului Local o adresă prin care aduce la cunoştinţă faptul că a contestat, la Comisia Naţională de Integritate a PP-DD, decizia de excludere din partid, contestaţie care este în curs de soluţionare.

6 comentarii to “PP-DD Prahova nu se lasă. Îl vrea pe Adrian Piţigoi afară din Consiliul Local Câmpina”


 1. anonim spune:

  Au comisie de integritate? Cea mai tare gluma.

  RăspundeRăspunde
 2. elvis arghir spune:

  Pacat de voturile atator campineni pacaliti de doua ori , cel putin !!!

  RăspundeRăspunde
 3. marinica STEAUA spune:

  pacaliti, dar nu pe degeaba..

  RăspundeRăspunde
 4. Lenesu' spune:

  le dau eu o solutie pp-dd-istilor: sa-si dea demisia toti cei de pe lista, sau sa fie dati afara din partid! mai bine: sa isi dea cu totii demisia si sa ramana pp-dd fara filiala in campina. astfel, ori raman consilieri cei de-acum, ori functioneaza consiliul local cu 4 consilieri mai putin! va dati voi seama ce-ar insemna 7 consilieri PDL si 8 USL?!?!? daca se sparge USL-ul ajungem iar pe mana PDL-ului! atunci sa te tii! si daca nu s-ar sperge… adio concesionari sau alte chestii de-astea unde se voteaza cu doua treimi!

  RăspundeRăspunde
 5. Horia Tiseanu spune:

  Daca ne gandim la realizarile consiliului local din mandatul trecut (cu majoritate PDL), fara precedent in istoria Campinei, cred ca locuitorii s-ar bucura sa aiba in continuare un asa ritm al investitiilor si reparatiilor. Exemple din mandatul trecut: Calea Daciei, Bazinul Scolar de inot, Lacul Bisericii, modernizarea iluminatului public pe artera principala, inlocuirea conductei Dn700 de alimentare a Campinei cu apa cu una noua etc.

  RăspundeRăspunde
 6. Jot spune:

  Este extraordinara modernizarea iluminatului public pe artera principala, acum putem vedea miile de gropi de pe strada chiar si pe timp de noapte! Va multumim!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF