Primăria Câmpina a încheiat 2012 fără datorii şi cu un excedent bugetar de peste 8 miliarde lei vechi

Categorie: Administratie publica 26 februarie 2013

Horia Tiseanu Primăria Câmpina a încheiat 2012 fără datorii şi cu un excedent bugetar de peste 8 miliarde lei vechiPrimăria Câmpina se numără printre puţinele primării din Prahova care au încheiat anul 2012 fără datorii. În acelaşi timp, s-a înregistrat un excedent bugetar de 816.055 lei, sumă care va fi inclusă în bugetul local pentru 2013 şi va fi repartizată în conformitate cu Legea finanţelor publice locale. “Conform legii, excedentul bugetar al anului anterior se utilizează ca sursă de finanţare pentru cheltuielile secţiunii de dezvoltare, adică acel segment bugetar care include investiţiile. Această sumă reprezintă prefinanţarea la proiectul european privind reabilitarea batalului de depozitare a reziduurilor petroliere de pe Strada Lacul Peştelui şi o vom folosi în 2013 la acest obiectiv”, a precizat primarul Horia Tiseanu. În şedinţa de joi a Consiliului Local Câmpina, primarul va supune aprobării consilierilor proiectul privind utilizarea excedentului bugetar pentru lucrarea menţionată.

11 comentarii to “Primăria Câmpina a încheiat 2012 fără datorii şi cu un excedent bugetar de peste 8 miliarde lei vechi”


 1. Mda spune:

  Bravo domnule Tiseanu!

  RăspundeRăspunde
 2. marinica STEAUA spune:

  felicitari!!!!! asa da primar!

  RăspundeRăspunde
 3. Dan Mircea spune:

  Acesti bani,probabil ca vor merge la asfalt si la borduri,lucrari la care primarul Tiseanu se pricepe cel mai bine.

  RăspundeRăspunde
 4. ddqddqsd spune:

  dar de cand excedentul bugetar este un motiv de lauda ?

  RăspundeRăspunde
 5. marinica STEAUA spune:

  ce-are domne asfaltul? va place sa mergeti prin gropi si namol?

  RăspundeRăspunde
 6. cip spune:

  pardon… excedentul bugetar nu se va da pentru anul viitor… conform legislatiei in vigoare, acesta se va reintoarce la Guvern, si denota faptul ca au fost mai multi bani insa… acestia nu au fost folositi… decideti voi daca e de bine sau rau… apropo de asfalt = jalnic

  RăspundeRăspunde
 7. Lenesu' spune:

  Aplaudacilor si pupacilor care va aflati!.., voi, pac-pac!… pe pozitii! In primul rand nu e meritul ci este vina, iar in al doilea rand nu este a d-lui Tiseanu ci a consiliului local! Sa ai excedent bugetar inseamna ca, daca vreti, mai astupau 3 gropi in strada si ramaneau nerupte 4 bascule si 5 planetare si mancau mai bine 10 copilasi, ca aveau parintii mai multi bani. Sau, daca vreti voi, aplaudaci si pupaci de frunte (desi nu asta pupati), platea hahalera de campinean 50 de bani mai putin la impozit, pa persoana fizica, ca sa isi cumpere dop la sticla de trascau, sa nu rasufle sa isi ia alta, ca da gaura la buzunaru’ jerpelit si rupt!

  RăspundeRăspunde
 8. Horia Tiseanu spune:

  Pentru comentatorii de serviciu ai USL: scrie clar in articol ca aceasta suma este o prefinantare a proiectului de mediu( eclogizare batal de pe str.Lacul Pestelui), primita de la Ministerul Mediului si se va folosi tot pentru acest proiect. Este interzis sa-i folosim pentru alte lucrari si nu se intorc la Guvern.
  Asa ca rautatile legate de asfalt si de plata sumei din impozitele locale sunt inutile si lipsite de fundament real.
  Pun si eu o intrebare: cati Lei a adus USL din fonduri europene pentru a menaja(sprijini) bugetul local?

  RăspundeRăspunde
 9. Sorin spune:

  Tiseanu mai bine sa isi vada de problemele pe care le are cu miliardele de la calea dacia si caldura din scoli.Crede dumnealui ca nu stie lumea ce face?

  RăspundeRăspunde
 10. ionel spune:

  Dl. Tiseanu, va rog sa verificati fiabilitatea lucrarilor de asfaltare executate in perioada 2007-2010 sunt strazi in Campina in zona Turnatoriei care nu au un trafic important pe care din al doilea an de exploatare bordurile s-au macinat asfaltul s-a crapat si se macina, lucrari facute de firama CAM.
  Pe aceste strazi exista asfalt de aproape 50 de ani care a rezistat, iar acum in mai putin de 5 ani asfaltul si bordurile sa se deterioreze asa de usor? Pacat de banii nostri pe care i-am dat pe lucrari atat de proaste.

  RăspundeRăspunde
 11. Andrei Popa spune:

  E vina firmei CAM. Presupun ca in caietul de sarcini se stipuleaza si o garantie a lucrarilor, altfel ne-am duce de rapa cu firme gen CAM, care lucreaza cu 2 roabe si 4 colorati. Din ce stiu patronajul firmei CAM este apropiat la catarama de cei din USL, poate ne rezolva ca prin minune ei..

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF