Şcoala din Poiana Câmpina încheie parteneriate cu alte şcoli, pentru diversificarea activităţilor în care sunt implicaţi elevii

Categorie: Social 28 februarie 2013

Elevi Poiana 1 Şcoala din Poiana Câmpina încheie parteneriate cu alte şcoli, pentru diversificarea activităţilor în care sunt implicaţi eleviiConducerea Şcolii Gimnaziale „Ion Mateescu” din Poiana Câmpina s-a gândit să stabilească relaţii de colaborare cu alte unităţi de învăţământ, astfel încât să diversifice activităţile extracurriculare ale copiilor. Aşa s-a ajuns la încheierea unor parteneriate cu Şcoala „B.P. Hasdeu” din Câmpina şi cu Şcoala Generală din Găgeni – Păuleşti. După ce în luna decembrie a anului trecut, mai mulţi elevi din Poiana Câmpina au fost în vizită la colegii din Păuleşti, ieri, vizita s-a… întors. Elevi şi cadre didactice de la Găgeni au venit la Şcoala „Ion Mateescu” pentru a participa la un concurs de literatură, având ca temă opera lui Ion Creangă. Asta pentru că, pe 1 Martie, se împlinesc 176 de ani de la naşterea marelui scriitor. La acest concurs au participat elevi din clasa a IV-a, după care copiii de la clasa a III-a au participat la un atelier de creaţie, unde „vedetă” a fost mărţişorul.
Elevi Poiana 2 Şcoala din Poiana Câmpina încheie parteneriate cu alte şcoli, pentru diversificarea activităţilor în care sunt implicaţi elevii

„Ni se pare foarte important să diversificăm activităţile elevilor prin aceste parteneriate cu alte instituţii de învăţământ. De altfel, încercăm în aceste zile să realizăm un alt parteneriat şi cu o şcoală din alt judeţ, astfel încât vizitele reciproce să poată fi adevărate excursii. Copiii sunt interesaţi de aceste relaţii cu colegii lor de la alte şcoli, le place să comunice, să concureze, să viziteze, s-au simţit foarte bine în compania colegilor de la Găgeni. Trebuie să mai adaug că acţiunea nostră a fost susţinută financiar de Primăria Poiana Câmpina, care ne-a ajutat să cumpăram cărţi pe care să le dăruim copiilor ca amintire de la acest concurs”, ne-a declarat prof. Silvia Cotruţ, directorul Şcolii Gimnaziale „Ion Mateescu” din Poiana Câmpina.

un comentariu to “Şcoala din Poiana Câmpina încheie parteneriate cu alte şcoli, pentru diversificarea activităţilor în care sunt implicaţi elevii”


 1. LILI spune:

  Daca aveti poze si de la atelierul de creatie va rog sa postati si de acolo ceva.Va multumesc.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF