Senatorul George Severin, singurul candidat la preşedinţia PSD Câmpina?

Categorie: Politica 13 februarie 2013

Severin si Dragomir Senatorul George Severin, singurul candidat la preşedinţia PSD Câmpina? Pe 15 martie au loc alegeri la PSD Câmpina, iar până în momentul de faţă se vorbeşte despre un singur candidat la funcţia de preşedinte al organizaţiei locale – senatorul George Severin. Actualul preşedinte, viceprimarul Ion Dragomir, nu va mai candida, lucru pe care ni l-a confirmat astăzi. “Am decis să nu mai candidez la conducerea Organizaţiei Municipale. Asta nu înseamnă că mă voi îndepărta de partid sau de viitoarea structură de conducere. Voi face echipă cu viitoarea conducere a organizaţiei şi voi susţine proiectele cu care vor veni viitorul preşedinte şi echipa sa. PSD Câmpina este o organizaţie puternică şi va fi în continuare puternică”, ne-a declarat Ion Dragomir.
Acesta a mai spus că în prezent au loc alegeri la nivelul organizaţiilor PSD din cartiere, astfel încât, până la alegerile din 15 martie, toate structurile locale să fie puse la punct.
Candidatura senatorului Severin la funcţia de preşedinte al PSD Câmpina pare o surpriză la prima vedere. E adevărat, Severin este foarte bine văzut la centru, este foarte vizibil în faţa opiniei publice, este de mai multă vreme pe “valul politic”, cum s-ar spune, are planuri, are strategii. Totuşi, George Severin va trebui să coboare cumva din sferele înalte ale politicii şi să se confrunte cu problemele de zi cu zi ale unei organizaţii din teritoriu. O organizaţie nu foarte unită, cu multe orgolii şi cu mulţi oameni care sunt de ani de zile în acest partid.

6 comentarii to “Senatorul George Severin, singurul candidat la preşedinţia PSD Câmpina?”


 1. Hai Romania spune:

  Severin este cu 10 clase peste vice..

  RăspundeRăspunde
 2. alessia spune:

  E o gluma,nu-i asa? sau probabil in coalitie este o asa ARMONIE ca Dragomir nu mai poate sa-i tina piept ingamfatului de Guran.

  RăspundeRăspunde
 3. LauraP. Dumitrescu spune:

  Cu Severin presedinte la Psd se va aplica o singura regula ‘seful are intotdeauna dreptate’. Oare va fi unanimitate la alegeri???

  RăspundeRăspunde
 4. Horia Frincu spune:

  Decat Dragomir…tot mau bun e Severin.Horatiule,ce faci?

  RăspundeRăspunde
 5. Hai Romania spune:

  Nu sunt de acord Laura. PSD cu Dragomir in frunte a scazut constant, in schimb Severin este un om ok, cu multe atuuri fata de acest vice. Ii urez spor la treaba! Popa Cristian

  RăspundeRăspunde
 6. marinica STEAUA spune:

  mult mai bun Severin!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF