Câmpina va avea un drum de centură, de la podul din Băneşti până la fosta fabrică „21 Decembrie”

Categorie: Administratie publica 31 martie 2013

La ultima şedinţă a Consiliului Local Câmpina, viceprimarul Ion Dragomir a anunţat că autorităţile judeţene intenţionează să construiască un drum nou, ca şi variantă de ocolire a municipiului Câmpina. Mai exact, este vorba despre un drum de centură, care va fi realizat de Consiliul Judeţean Prahova. „Am discutat cu preşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Cosma, despre proiectul lor privind începerea drumului spre Săcele, prin Valea Doftanei, prima sa parte fiind o centură a Câmpinei… Va fi un drum care va merge pe firul râului Doftana, de la podul de la Băneşti până la fosta fabrică „21 Decembrie”, a afirmat Ion Dragomir.
Este o variantă extrem de bună pentru Câmpina, întregul trafic greu şi toate maşinile care merg spre Valea Doftanei urmând să circule pe centură şi să nu mai tranziteze municipiul Câmpina.
„Mircea Cosma mi-a mai spus suma de 3 miliarde de lei vechi alocată Câmpinei de Consiliul Judeţean (şi pe care Consiliul Local a direcţionat-o spre constituirea viitorului club sportiv al municipiului) ar fi trebuit folosită pentru repararea porţiunii din Şoseaua Paltinu, de pe teritoriul administrativ al Câmpinei. Noi oricum vom realiza acele reparaţii, astfel încât aşteptăm realizarea acestei centuri care se va dovedi extrem de utilă pentru Câmpina”, a mai declarat viceprimarul Ion Dragomir.

11 comentarii to “Câmpina va avea un drum de centură, de la podul din Băneşti până la fosta fabrică „21 Decembrie””


 1. ionel spune:

  Foarte buna initiativa, sper sa nu ramana doar in stadiu de proiect din lipsa de fonduri cheltuite pe alte proiecte proaste.

  RăspundeRăspunde
 2. tudor spune:

  Ideea este bună, iar drumul de centură este obligatoriu pentru liniștea noastr. Trebuie spus însă, că primarul Tiseanu este cel care a rdicat această problemă, deoarece consiliul județean uitase. Cosma ar fi băgat tot traficul prin oraș.
  SĂ SE FACĂ.

  RăspundeRăspunde
 3. Horia Frincu spune:

  Ce legatura are Dragomir cu asta?O sa il realizeze Consiliul Judetean,vrea sa isi aroge el meritele?Dle Vice,ce facem cu gropile si cainii?

  RăspundeRăspunde
 4. Victor spune:

  Chiar tare ideea ma bucur ca incepe sa se gandeasca si in consiliul ala local cateva proiecte benefice orasului

  RăspundeRăspunde
 5. epsilon spune:

  Mai lasati dracu fotbalul asta si finantati proiecte adevarate. Ce mintea luminata a gandit iar finantarea unui club de fotbal?
  Orasul are nevoie de infrastructura nu sa vedem cum joaca unii turca in buruieni

  RăspundeRăspunde
 6. Andrei Popa spune:

  Buna treaba, dar presimt ca va fi gata prin 2050, ca multe alte proiecte marca “Ponta-Antonescu”. Si viceprimarul ce treaba are? Cum zice domnul Frincu, sa-si vada de fisa postului, sa se ocupe de caini, gropi, trotuare si curatenie. La treaba!

  RăspundeRăspunde
 7. dan spune:

  O idee extraordinara,prin aceasta decizie noi cei care locuim pe str.Orizontului vom scapa in sfirsit de traficul infernal pe care nu-l mai suportam.

  RăspundeRăspunde
 8. eu spune:

  Calea Doftanei cind se repara ca e plina de gropi?
  Ori acolo nu s-a putut decide cine ia lucrarea??

  RăspundeRăspunde
 9. driver spune:

  Totul e superb pe hartie,apucam oare sa vedem toate aceste proiecte si in forma naturala?

  RăspundeRăspunde
 10. Costache Lavinia spune:

  Frumos ca dl primar a inceput o noua serie de asfaltari-acum si str Muscelului are o alta fata,in curand speram sa faca si Calea Doftanei

  RăspundeRăspunde
 11. Andrei Popa spune:

  Da, candva prin 2150, prin meritul domnului plagiator Ponta.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF