Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Câmpina a renegociat contractul cu firma de avocatură Georgescu&Asociaţii

Categorie: Administratie publica 13 martie 2013

Astăzi, Spitalul Municipal Câmpina a mai obţinut o victorie în lupta din instanţă cu Romgermed Bucureşti. Şi tot astăzi, Consiliul de Administraţie al spitalului s-a întrunit pentru a renegocia contractul cu firma de avocatură Georgescu & Asociaţii, cea care reprezintă unitatea medicală în toate procesele cu Romgermed. Renegocierea contractului a fost decisă, într-un fel, de Consiliul Local Câmpina, la solicitarea managerului Călin Tiu. La ultima şedinţă a Consiliului Local, dr. Tiu a anunţat că spitalul plăteşte 100 milioane lei vechi pe lună firmei de avocatură, aşa cum prevede contractul dintre cele două părţi. Cum toată lumea a fost de acord că suma este foarte mare, s-a convenit ca avocaţii să fie plătiţi la… dosar. Precizăm faptul că firma de avocatură nu avea onorariu de succes, iar suma totală lunară (100 milioane lei vechi) includea şi cheltuielile cu taxele aferente dosarelor şi cu deplasările.

Astăzi, Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal a purtat o amplă discuţie cu avocaţii, iar în cele din urmă s-a stabilit ca firma de avocatură să primească 8.000 lei lunar (adică 80 milioane lei vechi), precum şi un onorariu de succes de 10% din sumele recuperate efectiv de la Romgermed. Adică, în momentul în care cei 4,2 milioane lei (42 miliarde lei vechi) pe care Romgermed îi datorează până acum spitalului vor intra în conturile instituţiei, avocaţii vor primi 10% din această sumă. Şi tot aşa, la fiecare dosar câştigat. Urmează ca decizia Consiliul de Administraţie să fie aprobată de Consiliul Local Câmpina.

3 comentarii to “Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Câmpina a renegociat contractul cu firma de avocatură Georgescu&Asociaţii”


 1. Marian spune:

  Este clar 8.000 + 10% face mai mult decat 10.000, deci am sarit din lac in put. Dr. Tiu sunt sigur ca asa ar fi negociat si pentru ….

  RăspundeRăspunde
 2. tudor spune:

  Matei plătea 1 miliard vechi pe an, adică 83,3 milioane vechi pe lună. Acum Tiu plătește 80 milioane vechi + 10% din câștig. Câștigul actual este de 42 miliarde vechi, deci 4,2 miliarde este cota avocatului, asta însemnând contractul pentru încă vreo 50 de luni. Iar câștigul i se datorează 90% lui Matei.
  Concluzia?

  RăspundeRăspunde
 3. Andrei Popa spune:

  USL a facut gura mare ca platea mult spitalul. Acum plateste onorariul lunar mai putin cu 20 de milioane, dar firma incaseaza acum 4.2 miliarde lei!!!!!!!!!!!!! NU SE POATE ASA CEVA!!!!!!!!!!!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF