10 lei – valoarea coplăţii la Spitalul Municipal Câmpina

Categorie: Administratie publica 1 aprilie 2013

Spitalul Municipal Campina1 10 lei  valoarea coplăţii la Spitalul Municipal CâmpinaDe astăzi, pacienţii internaţi la Spitalul Municipal Câmpina vor plăti, la externare, suma de 10 lei. Aceasta este valoarea coplăţii stabilită de conducerea unităţii medicale. Coplata este aceeaşi indiferent de numărul de zile pe care bolnavul le-a petrecut în spital. Vă reamintim că introducerea coplăţii în sistemul sanitar cu paturi a fost stabilită prin Legea 220/2011, consiliile de administraţie ale spitalelor putând fixa doar valoarea acestei taxe (obligatoriu cuprinsă între 5 lei şi 10 lei). Coplata nu se va percepe pentru serviciile de urgenţă. În rest, se va achita pentru toate celelalte servicii medicale, indiferent dacă pacientul este sau nu asigurat.
Iată categoriile de persoane excluse de la plata acestei taxe: pacienţii cu boli cronice, copiii şi tinerii de până la 18 ani, persoanele cu handicap, gravidele şi lăuzele, pensionarii cu pensii sub 740 lei pe lună.

11 comentarii to “10 lei – valoarea coplăţii la Spitalul Municipal Câmpina”


 1. Andrei Popa spune:

  Multumesc guvernului USL!

  RăspundeRăspunde
 2. Ioana P. spune:

  In 2011 cand s/a dat legea nu era USl la putere dar retinem doar ce ne convine. Era guvernul Boc in floare, EMIL BOC VA AMINTITI DE EL? Sunt sigura ca da, nu va fi uitat prea usor de nimeni la cate nenorociri a facut in tara asta! USL doar aplica o lege pe care MARELE BOC a negociat/o cu FMI.

  RăspundeRăspunde
 3. Lori spune:

  nu inteleg si pace care e rostul acestei taxe ca nu poate fi vorba de cine stie ce fonduri stranse la spital, e maruntis.

  RăspundeRăspunde
 4. marius spune:

  pentru Ioana P:coplata a fost introdusa prin Hotararea de Guvern nr.117/2013-vi se pare ca ar fii 2011?traiti in trecut?sau ura va face sa mintiti,sa dezinformati?

  RăspundeRăspunde
 5. Andrei Popa spune:

  Asa este Ioana P., era guvernul Boc la putere cu PDL-istii, insa au oprit legea aceasta sa intre in vigoare, in detrimentul capitalului electoral pierdut. De ce spun ca multumesc guvernului USL? Pentru ca si la nivel local si la nivel central, Ponta, Antonescu, Iliescu si care or mai fi pe acolo au promis ca vor creste nivelul de trai. Acum ce se intampla? Au crescut preturile la TOATE utilitatile, au crescut darile la stat…etc etc. Observi unde bat, nu?

  RăspundeRăspunde
 6. ionel spune:

  @Andrei Popa
  Ha, ha, tot il pomeniti pe Iliescu si cand o sa fie oale si ulcele?
  Tot asa o sa-l pomeniti pe vecie si pe Basescu cand isi termina mandatul?

  RăspundeRăspunde
 7. Cristina Mihai spune:

  Domnilor,usurel cu pianul pe scari!Romania este datoare vanduta,avand in vedere imprumuturile luate de la FMI,care ne face bugetul…Basescu si guvernarile pedele au chemat FMIul,si ne-au indatorat,asta dupa ce au balbait-o in folos propriu ca ba nu suntem,ba suntem in criza…Imaginati-va ca aveti de achitat o datorie pe care nu ati facut-o dumneavoastra si executorul judecatoresc va bate la usa….

  RăspundeRăspunde
 8. Jobs spune:

  Platesc deja CAS si multe alte nebunii la stat, de ce sa platesc inca o data ceva? Ca sa faca spaga gasca de baieti destepti din PSD?

  RăspundeRăspunde
 9. Andrei Popa spune:

  Datoria asta pe care o platim toti din greu se datoreaza … din USL Adrian Nastase, care a vandut Petrom-ul pe NIMIC austriecilor!

  RăspundeRăspunde
 10. Hai Romania spune:

  Iliescu, Basescu, tot aia. Ce este deranjant este ca dupa ce platesti darile la sanatate, acum guvernul asta penibil de incompetent al USL-ului baga si nenorocirea asta de coplata in spitale. Pai ce face tanti Leana cu 300 de lei pensie? Moare cu zile, asta face.

  RăspundeRăspunde
 11. Dumbraveanu M. spune:

  Coplata ar fi buna, daca s-ar face ceva cu banii astia, macar sa asiguri strictul necesar dintr-un spital, gen seringa+ser fiziologic. Dar…suntem in Romania, nu?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF