Iată investiţiile care se vor realiza în acest an în Poiana Câmpina

Categorie: Administratie publica 2 aprilie 2013

Alin Moldoveanu Iată investiţiile care se vor realiza în acest an în Poiana CâmpinaConsiliul Local Poiana Câmpina a aprobat, la sfârşitul lunii martie, proiectul bugetului local pentru 2013, propus de primarul Alin Moldoveanu. Valoarea totală a bugetului este de 4,126 milioane lei noi, din care 1,6 milioane lei (adică 16 miliarde lei vechi) au fost repartizaţi investiţiilor. „Este cea mai mare sumă care a fost alocată vreodată investiţiilor în Poiana Câmpina, la realizarea bugetului local al comunei, la început de an. Ne-am propus şi vom realiza câteva proiecte foarte importante în acest an… Continuăm lucrările de modernizare a drumurilor şi vom asfalta al doilea tronson al Străzii Răgman, precum şi al doilea tronson din podul Boboliei. Acestea sunt lucrările de anvergură, pentru că asfaltări se vor executa şi pe alte străzi din localitate. Cu siguranţă, licitaţiile pentru asfaltări vor fi câştigate cu sume mai mici decât cele estimate de noi în buget şi atunci ne vor mai rămâne bani pe care, prin rectificare bugetară, îi vom aloca tot pentru modernizări de drumuri comunale. În plus, sunt convins că vom reuşi să atragem şi fonduri extrabugetare tot pentru investiţii”, ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu.

Iată care sunt principalele investiţii programate pentru 2013 şi sumele alocate acestora:
- Reabilitare şi modernizare drumuri – 958.000 lei (din care 800.000 lei pentru al doilea tronson al Străzii Răgman şi al doilea tronson al podului de la Bobolia şi 150.000 lei pentru asfaltarea altor drumuri din comună)
- Documentaţie tehnică şi executare lucrări pentru modernizarea sistemului de iluminat public (introducerea unui sistem de puncte de aprindere, care să regleze intensitatea luminii pe tot parcursul nopţii) – 120.000 lei
- Modernizare reţea de apă satul Bobolia – 80.000 lei
- Amenajare spaţiu verde cuprins între stadion şi Gară (studiu de fezabilitate şi lucrarea propriu-zisă) – 70.000 lei
- Extindere sistem camere video în comună – 15.000 lei
- Achiziţionare staţie de epurare – 30.000 lei
- Împrejmuire staţie de pompe apă – 30.000 lei
- Studii de fezabilitate pentru: modernizare cămin cultural (30.000 lei), reţea de canalizare şi staţie de epurare pentru zona din spatele Gării (25.000 lei), extindere şi modernizare sediu Primărie (30.000 lei), studii de fezabilitate şi proiecte tehnice pentru reabilitarea drumurilor comunale (160.000 lei).

3 comentarii to “Iată investiţiile care se vor realiza în acest an în Poiana Câmpina”


 1. ion spune:

  investitii OK, golanii distrug non stop.

  Sa vedeti ce patesc gardurile care imprejmuiesc spatiile verzi de la blocuri.Politia comunitara nu se vede, cealalta ….Pacat , zona blocurilor, incepuse sa fie locuibila si chiar a capatat alt aspect.
  In parc au inceput din nou scandalurile, motoarele, …Din nou mare pacat …toalete publice in spatiile dintre blocuri ,in mijlocul naturii, la ghena de gunoi, in vazul chiar si al copiilor …din nou pacat.

  RăspundeRăspunde
 2. Dana spune:

  Eu nu*mi amintesc ca la Poiana sa fi fost vreodata asa o lista bogata de investitii, nici atatia bani dati pentru lucrari. Ma bucur fff mult ca se misca lucrurile dupa atatia ani in care Poiana a stat pe loc. Fata de alte comune din jur avem mult de recuperat…

  RăspundeRăspunde
 3. Lenesu' spune:

  Da’ e dat draq Alin! Daca ar fi facut Tiseanu macar jumate in patru ani , cat face Alin intr-unul, ar fi fost o treaba! Si inca ceva: chestiile astea de le-a scris adminul aici sunt doar o parte! Sa vedeti voi ce o sa devina Poiana…. de o sa vrea campinenii sa capete buletin de comuna , mai ceva decat sa capete viza de America!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF