Administratie publica

La Poiana Câmpina au fost plantaţi peste 600 de trandafiri

Poiana curatenie 2În săptămâna premergătoare Floriilor, la Poiana Câmpina s-a desfăşurat curăţenia de primăvară, în acelaşi timp având loc şi o campanie de plantări de arbori şi flori. În parcurile din comună, precum şi pe spaţiile verzi din zona blocurilor din centrul localităţii au fost plantaţi peste 600 butaşi de trandafir şi zeci de puieţi de copaci, din diverse specii. În Parcul „Triumf”, din apropierea stadionului, la acţiunea de plantare de arbori şi flori au participat efectiv şi primarul Alin Moldoveanu, viceprimarul Sergiu Costanda, precum şi majoritatea componenţilor echipei de fotbal CSC Poiana Câmpina.
Tot în cadrul curăţeniei de primăvară, în centrul comunei şi nu numai au fost vopsite bordurile şi au fost marcate trecerile de pietoni. Pe drumul spre Bobolia s-a reuşit defrişarea zonei dintre case şi drumul judeţean, apelându-se şi la sprijinul firmei de salubritate Floricon pentru strângerea şi transportul deşeurilor vegetale.
Ar mai trebui menţionat faptul că butaşii de trandafir au fost donaţi de consilierii locali din echipa primarului Alin Moldoveanu.
Poiana curatenie 1
Poiana curatenie 3

Leave A Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *