“Ceaiul de la ora 5″ pentru pensionari, o acţiune devenită tradiţională la Poiana Câmpina

Categorie: Social 10 mai 2013

Poiana parc 2 Ceaiul de la ora 5 pentru pensionari, o acţiune devenită tradiţională la Poiana CâmpinaÎn Parcul Triumf din Poiana Câmpina a avut loc astăzi cea de-a doua ediţie a “Ceaiului de la ora 5″, acţiune destinată în principal pensionarilor, dar la care sunt bineveniţi toţi locuitorii comunei. Parcul s-a umplut din nou, iar primarul Alin Moldoveanu a anunţat că, dat fiind succesul acestei manifestări, a luat decizia de a organiza de mai multe ori pe an astfel de întâlniri, atât în parcul de la intrarea în comună, cât şi în cel de la Bobolia. Astăzi, pensionarii au fost serviţi cu ceai, cozonac şi vin, iar copiii au primit bomboane. Pentru toţi cei prezenţi a cântat trupa The Sixteens. Poiana parc 9 Ceaiul de la ora 5 pentru pensionari, o acţiune devenită tradiţională la Poiana Câmpina
Poiana parc 6 Ceaiul de la ora 5 pentru pensionari, o acţiune devenită tradiţională la Poiana Câmpina
Poiana parc 3 Ceaiul de la ora 5 pentru pensionari, o acţiune devenită tradiţională la Poiana Câmpina
“Vreau ca această acţiune să devină o tradiţie pentru comună şi mă bucur când văd cât de multă lume vine în parc pentru o oră – două de destindere, de socializare. Bem un ceai, stăm de vorbă, ascultăm muzică, mai uităm de probleme. Simplu şi frumos, cred eu. Astăzi a fost o zi specială, o mare sărbătoare – Izvorul Tămăduirii – şi de aceea am dorit să-i întâmpinăm pe oameni cu ceva tradiţional, cozonac şi vin. Vă garantez că va fi un an plin pentru Poiana, atât din punct de vedere al investiţiilor, cât şi în ceea ce priveşte manifestările destinate locuitorilor”, ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu.
Poiana parc 7 Ceaiul de la ora 5 pentru pensionari, o acţiune devenită tradiţională la Poiana Câmpina
Poiana parc 8 Ceaiul de la ora 5 pentru pensionari, o acţiune devenită tradiţională la Poiana Câmpina
Poiana parc 5 Ceaiul de la ora 5 pentru pensionari, o acţiune devenită tradiţională la Poiana Câmpina

4 comentarii to ““Ceaiul de la ora 5″ pentru pensionari, o acţiune devenită tradiţională la Poiana Câmpina”


 1. Ana Maria Dascalu spune:

  Stiti ca sunt pensionari de la Campina care abia asteapta ‘ceaiurile’ oferite de Moldoveanu ca sa vina la Poiana sa se destinda un pic? La tara, la tara dar uite ca sunt unele aspecte la care Poiana a luat fata orasului!

  RăspundeRăspunde
 2. Andrei Popa spune:

  Moldoveanu ofera circ si paine. Tiseanu ofera o dezvoltare durabila a orasului. Scuze ca iti spun Ana Maria, dar e ca si cum ai compara pe profesorul X de filosofie cu Andrei Plesu.

  RăspundeRăspunde
 3. Costache Lavinia spune:

  Interesul lui Moldoveanu vad ca prinde la multi…se stiu ei.Tiseanu nu va mai candida,avantaj Alin care se va muta la Campina si va candida lasandu-l pe Constanda la Poiana.Avantaj Anghel,avantaj si Tiseanu si pacat ca si cei din Usl nu iau exemplu.Totul are un scop:Poiana sa o transforme in statiune si Campina sa puncteze la capitolul spatii verzi(aproape inexistente si neamenajate)in prezent

  RăspundeRăspunde
 4. Alin Moldoveanu spune:

  Andrei popa, domnul Tiseanu a construit in mandatul trecut si sunt convins ca va construi si in mandatul asta, lucru pe care am început sa l fac si eu la Poiana
  Si el si eu mai avem din păcate securisti pe lângă noi, așa ca tine, care încearcă sa distruga cu mizeria din care sunt facuti lucruri frumoase.
  Sunt fericit sa ofer si pâine dacă pot oamenilor, si spectacole cât mai multe, poate așa ii mai scoatem pentru câteva momente din necazurile pe care le au, necazuri create de specimene ca tine.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF