De Ziua Copilului, o adevărată desfăşurare de forţe în centrul Câmpinei

Categorie: Administratie publica 22 mai 2013

1 Iunie De Ziua Copilului, o adevărată desfăşurare de forţe în centrul CâmpineiCu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, la Câmpina va fi mare sărbătoare. O sărbătoare dedicată, firesc, celor mici, dar şi celor care păstrează permanent copilăria în suflet. Sâmbătă, 1 Iunie, Bulevardul Carol I va fi închis pe tronsonul cuprins între Hotelul Muntenia şi Casa Cărţii. În această zonă vor avea loc foarte multe activităţi dedicate copiilor. „Vor fi multe ateliere gratuite pentru copii – pictură pe sticlă, tapiserie, pictură pe tricouri şi plăci de vinil, confecţionare obiecte din fetru, modelaj şi multe, multe altele. Copiii vor putea pleca acasă cu obiectele confecţionate la aceste ateliere”, a declarat administratorul public al municipiului, Remus Bădulescu.
Tot pe Bulevardul Carol I va fi amenajat un loc de joacă, iar acesta va include tobogane gonflabile, maşinuţe, un trenuleţ etc. În pasajul de la Ceas va fi amenajată o expoziţie cu vânzare de produse alimentare şi dulciuri şi tot aici, lucru foarte important, va exista un punct de colectare de jucării pentru copiii nevoiaşi!

În zona Casei Cărţii va fi amplasată o scenă pe care vor urca solişti şi trupe de copii din Câmpina, precum şi invitata de onoare la această manifestare – interpreta de muzică uşoară Anca Ţurcaşiu.
„Vom avea şi un teatru de păpuşi – în Parcul Milia, vom aveam personaje din poveşti şi din desenele animate, care vor interacţiona cu copiii. Se vor desfăşura multe jocuri şi concursuri pentru copii, va fi o acţiune foarte frumoasă şi foarte complexă, pe care o pregătim în colaborare cu grădiniţele şi şcolile din municipiu”, a mai precizat city-managerul Remus Bădulescu.
Manifestările de 1 Iunie vor începe în jurul orei 10.00. Toate acestea sunt organizate de Primăria şi Consiliul Local Câmpina, împreună cu firma Stage Media Expert Ploieşti şi Târgul de Bunătăţi. Suma alocată de la bugetul local – 25.000 lei.

un comentariu to “De Ziua Copilului, o adevărată desfăşurare de forţe în centrul Câmpinei”


 1. Andrei Popa spune:

  Firma a fost infiintata in septembrie 2012. Nu pare nimanui suspect acest lucru?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF