Pasajul suprateran de la Câmpina, inspectat astăzi de reprezentanţii Ministerului Dezvoltării, ADR Sud-Est Muntenia şi Consiliului Judeţean

Categorie: Administratie publica 14 mai 2013

Pasaj Campina 1 Pasajul suprateran de la Câmpina, inspectat astăzi de reprezentanţii Ministerului Dezvoltării, ADR Sud Est Muntenia şi Consiliului JudeţeanO delegaţie formată din reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale, Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Est Muntenia şi Consiliului Judeţean a trecut astăzi pe la toate obiectivele realizate în Prahova cu fonduri europene. Delegaţia a ajuns şi la Câmpina, la pasajul suprateran care face legătura în Calea Dacia şi DN1. A fost inspectat pasajul, împreună cu reprezentanţii administraţiei locale, şi s-a vorbit despre eficienţa lucrării, despre importanţa şi avantajele accesării fondurilor europene, despre Câmpina – ca fiind localitatea cu cele mai multe proiecte europene derulate până acum.

Din delegaţia venită la Câmpina au făcut parte Liviu Muşat – directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud-Est Muntenia, Cătălin Surdeanu – director general al Agenţiei de Monitorizare a Proiectelor Operaţionale Regionale din Ministerul Dezvoltării, Fabioara Ionescu – administratorul public al Consiliului Judeţean Prahova şi alţi reprezentanţi ai CJ. Din partea Câmpinei au fost prezenţi primarul Horia Tiseanu, viceprimarul Ion Dragomir, şefa Biroului Programe de Finanţare – Gabriela Barbu şi alţi reprezentanţi ai Primăriei, comandantul Poliţiei Municipale – Romeo Văsii, directorul Poliţiei Locale – Carmen Gheorghe.

Pasaj Campina 2 Pasajul suprateran de la Câmpina, inspectat astăzi de reprezentanţii Ministerului Dezvoltării, ADR Sud Est Muntenia şi Consiliului Judeţean
Pasaj Campina 3 Pasajul suprateran de la Câmpina, inspectat astăzi de reprezentanţii Ministerului Dezvoltării, ADR Sud Est Muntenia şi Consiliului Judeţean

„Ştim cu toţii că acest pasaj reprezintă cea mai importantă investiţie cu fonduri europene realizată în Prahova, cel puţin până va începe efectiv derularea proiectului privind reţelele de apă şi canalizare, care se va executa în mai multe localităţi din judeţ. Dincolo de frumuseţea sa, de unicitatea sa (este singurul din Europa care are căi de rulare duble şi în pantă), pasajul suprateran şi-a demonstrat utilitatea, adică scopul pentru care a şi fost făcut. Au fost reduşi considerabil timpii de ieşire din Câmpina în DN1, nu se mai formează cozi la ieşirea din municipiu, se circulă frumos şi normal. În plus, lucru foarte important, de la inaugurarea pasajului, 11 aprilie 2012, şi până în prezent, în această zonă nu a mai avut loc nici un accident de circulaţie”, a declarat primarul Horia Tiseanu. Ulterior, primarul a prezentat pe scurt toate proiectele derulate la Câmpina cu fonduri europene, precum şi pe cele care se află în diferite stadii de evaluare în vederea obţinerii finanţării. 
Pasaj Campina 41 Pasajul suprateran de la Câmpina, inspectat astăzi de reprezentanţii Ministerului Dezvoltării, ADR Sud Est Muntenia şi Consiliului Judeţean

6 comentarii to “Pasajul suprateran de la Câmpina, inspectat astăzi de reprezentanţii Ministerului Dezvoltării, ADR Sud-Est Muntenia şi Consiliului Judeţean”


 1. anonim spune:

  Lucruri serioase, care vor dăinui. Acestea sunt lucrurile care rămân după un primar: pasarela peste DN1, bazinul, piața, blocurile ANL și pentru tineret, lacul, etc.
  Iar pentru cele mai importante, ne-au rămas și banii la buget, pentru că sunt din fonduri europene.
  La mai multe!

  RăspundeRăspunde
 2. gicu spune:

  Hai să propună mutarea ADR la Câmpina. Suntem cei mai tari din regiunea Sud – Muntenia.

  RăspundeRăspunde
 3. Andrei Popa spune:

  Imi amintesc cu “nostalgie” de campania electorala, cand Dragomir si Guran tipau ca din gura de sarpe ca se darama pasajul. Acum, ca a trecut campania, e bun pasajul, nu?

  RăspundeRăspunde
 4. Hai Romania spune:

  Ce s-a facut in Campina nu e meritul USL, nici al PDL, nici al lui Vasii(care nu stiu ce cauta acolo), ci doar al lui Tiseanu. Punct. Felicitari!

  RăspundeRăspunde
 5. Lenesu' spune:

  Ba, da’ nu se mai satura PDL-istii astia sa isi faca reclama?!?!? Cred ca sta primarul numai cu dureri de cap, din cauza de deochi, dar sigur nu are nevoie de alifie pentru …, de la atatea pupaturi! Hai Romania, Andrei Popa si altii…. nu suntem nici chiori nici prosti! Stim si noi ce a facut Tiseanu si ce merite are! Gata, pupacilor, ca ni se face greata!

  RăspundeRăspunde
 6. Andrei Popa spune:

  Lenesu’, tu esti din categoria care il plange acum pe Becali, cumva?:)

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF