La Câmpina avem Teatrul „Mircea Albulescu”. Suntem onoraţi!

Categorie: Eveniment 13 iunie 2013

5 La Câmpina avem Teatrul „Mircea Albulescu”. Suntem onoraţi!Nu avem un teatru propriu-zis, nu avem un cinematograf, nu avem multe. Dar îl avem, iată, alături de noi, pe maestrul Mircea Albulescu, cel care a deschis un drum nou în cultura câmpineană, în calitate de director al Asociaţiei “Teatrul Proiect” Câmpina. Ne-a adus spectacole minunate pe scena Casei de Cultură “Geo Bogza”, ne-a adus artişti de care ne era un dor teribil şi ne-a mai adus speranţa că, oricât de greu ar fi, cultura adevărată nu piere.
Aseară, pe scena Casei de Cultură, au avut loc două evenimente. Mai întâi, s-a jucat piesa “Bădăranii”, de Carlo Goldoni, cu o distribuţie de excepţie: Mircea Albulescu, Costel Constantin, Gheorghe Visu, Adriana Trandafir, Eusebiu Ştefănescu, Cecilia Bârbora şi mulţi alţii, un spectacol regizat într-o manieră modernă şi dinamică de Dan Tudor.
Apoi, momentul culminant – Teatrul Proiect de la Câmpina a primit numele Teatrul “Mircea Albulescu”, ceea ce, pentru municipiul nostru, reprezintă o mare onoare. Mircea Albulescu a fost omagiat de o sală întreagă, iar diploma cu titlul onorific şi darurile simbolice din partea Câmpinei i-au fost înmânate de primarul Horia Tiseanu şi preşedintele Comisiei de Cultură a Consiliului Local, Florin Frăţilă.
“Emoţia este meseria mea de 60 de ani. Dar în 60 de ani nu am avut o emoţie mai puternică decât asta. Le mulţumesc celor care au crezut că merit onoarea de a da numele tearului din Câmpina”, a spus maestrul Mircea Albulescu, la finalul reprezentaţiei. Din toamnă, odată cu împlinirea vârstei de 80 de ani, Mircea Albulescu se va retrage din activitatea artistică.
Teatru 2 La Câmpina avem Teatrul „Mircea Albulescu”. Suntem onoraţi!
Teatru 3 La Câmpina avem Teatrul „Mircea Albulescu”. Suntem onoraţi!
Teatru 1 La Câmpina avem Teatrul „Mircea Albulescu”. Suntem onoraţi!

6 comentarii to “La Câmpina avem Teatrul „Mircea Albulescu”. Suntem onoraţi!”


 1. Dan Gerous spune:

  felicitari!!

  RăspundeRăspunde
 2. PePeDe spune:

  Adevarat! Bravo domnului primar Tiseanu si domnului Sasa!

  RăspundeRăspunde
 3. Andrei Popa spune:

  Un mare actor!!!

  RăspundeRăspunde
 4. Sorin Ienoiu spune:

  Hm,Tiseanu si Fratila!Se arata la orizont o noua alianta?Adevarul este ca liberalul de la cultura este singurul de mai de dreapta dintre comunistii de la USL.Oricum felicitari pentru initiativa.

  RăspundeRăspunde
 5. PePeDe spune:

  Mare dreptate domnule Sorin. Dar Fratila, cu toate ca fata de cei de la PSD e peste cu 2 clase, nu are gandire pe termen lung si se angreneaza in chestii minore.

  RăspundeRăspunde
 6. anonim spune:

  Felicitari si mult respect maestrului Mircea Albulescu! Insa am un mare regret, nu imi permit financiar sa ajung la piesele de teatru, desi mi-as dori. As putea sa ajung in sala prin metode “neortodoxe”, insa nu am fost educata in acest mod. Pretul unui bilet este mult prea mare pentru puterea financiara a orasului. Jumatate de sala este plina de “invitati”. Nu intamplator am folosit ghilimelele. 90% din invitatii ajung la oamenii cu o situatie financiara care ar trebui sa le permita sa-si plateasca biletul. Daca costurile ar fi alocate fiecarui loc nu s-ar ajunge la acele preturi, care uneori le depaseste pe cele de la TNB. Poate cineva va reflecta si asupra acestor randuri. Mult succes!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF