Procesul dintre administraţia câmpineană şi proprietarii “turnului înclinat” pare fără sfârşit

Categorie: Administratie publica 4 iunie 2013

Turn centru Procesul dintre administraţia câmpineană şi proprietarii turnului înclinat pare fără sfârşitMai există şi posibilitatea ca imobilul să cadă singur şi atunci nu va mai exista un obiect al dosarului din instanţă. Pentru că, iată, sunt cinci ani de când Primăria Câmpina se judecă cu societatea Erin, proprietara “scheletului” din centrul urbei şi povestea va mai dura. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 20 septembrie 2013, obiectul cauzei vizând anularea contractului de concesiune şi constatarea dreptului de proprietate al administraţiei locale asupra construcţiei respective.
Pe scurt, vă reamintim povestea din spatele turnului înclinat. Construcţia acestui imobil, care se dorea să aibă patru etaje şi să includă birouri şi spaţii comerciale, a început în 1997. Apoi, proprietarul a decis că vrea încă trei etaje, pentru ca, ulterior, să abandoneze de tot construcţia. Un monstru de beton, care creează o imagine dezolantă, o clădire care s-a înclinat din cauza supradimensionării sale pe un teren neadecvat. După numeroase discuţii cu reprezentanţii firmei Erin pentru rezolvarea acestei situaţii, administraţia locală a apelat la instanţă. Primăria Câmpina a dat în judecată SC Erin SRL, cerând anularea contractului de concesionare a terenului, motivând că firma a abandonat lucrările. Dosarul  se află în cel de-al doilea ciclu procesual, în rejudecare, dupa ce în primul ciclu procesual a fost respinsă acţiunea la fond, iar la recursul înaintat de administraţia locală, s-a decis rejudecarea cauzei.
Pe 22 mai 2013, a fost un nou termen în acest proces. La dosarul cauzei s-a depus un raport preliminar de expertiză tehnică, prin care expertul MLPAT a cerut societăţii Erin să furnizeze instanţei mai multe documente referitoare la construcţie (carte tehnică, dispoziţii de şantier etc). De asemenea, a fost numit un expert topo, care trebuie să realizeze o expertiză pentru a determina “gradul de deviaţie de la verticală al clădirii”.
Apoi, instanţa a stabilit un nou termen de judecată – 20 septembrie 2013.

8 comentarii to “Procesul dintre administraţia câmpineană şi proprietarii “turnului înclinat” pare fără sfârşit”


 1. RIP spune:

  Retin de anul trecut promisiunea unui membru PPDD, care spunea raspicat ca pana in iunie 2013 dispare aceasta cladire. Alta minciunica electorala marca Dan Diaconescu.

  RăspundeRăspunde
 2. tudor spune:

  Și doamna consilier Papuc a zis: ”mă ocup eu; este ca și rezolvată”.

  RăspundeRăspunde
 3. Andrei Popa spune:

  Da, le rezolva Papucu’ pe toate:))

  RăspundeRăspunde
 4. Lenesu' spune:

  Si cam cum doreau stimabilii pupaci de serviciui ai primarului sa se rezolve situatia?!?! Sa se ignore legea, tribunalele, procedurile, civilizatia si sa procedeze si actuala putere cu aceiasi nesimtire si lipsa de respect pentru tot ce inseamna societate civilizata, cum au facut-o basisti timp de atatia ani! Daca nu ar fi fost pe blat cu administratia PDL, s-ar fi putut rezolva in atatia ani de mandat cu putere cu tot, daca intelegeti ce inseamna asta! :P

  RăspundeRăspunde
 5. Costache Lavinia spune:

  Dragi PNL-isti va fura si caimacul PSD-ul

  RăspundeRăspunde
 6. RoRo spune:

  Caimacul e furat deja, il au vicele Dragomir si locotenentii in cont. Bineinteles, nu pe numele lor, ca una e Matiz, una e Mercedes.

  RăspundeRăspunde
 7. Andrei Popa spune:

  USL e la guvernare de 1 an si 1 luna. Ce a facut? Mai multe taxe, mariri de 16% la impozite, fonduri europene blocate, subventia de la APIA sanatate, pretul gigacaloriei crescuta cu 40%, toate alimentele mai scumpe. Pentru 50 de lei cat au dat pentru voturi, USL falimenteaza acum toata tara. PS: da, sunt de dreapta, dar nu PDL-ist.

  RăspundeRăspunde
 8. Horia Tiseanu spune:

  Lenesule stai prost cu logica. “Pupacii” au reclamat PROMISIUNILE NEONORATE ale PPDD si PNL si nu au cerut ca problema sa se rezolve cu incalcarea legii!
  Cat priveste “blatul” de care vorbesti, daca ai avea curajul de a semna cu numele tau, ai fi actionat in instanta pentru calomnie.
  Si ca sa-ti improspatez memoria, ultimele doua etaje au fost construite fara autorizatie in timpul guvernarii PSD(2000-2004), cand primar era tot un membru PSD!
  QED…

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF