Tineri din Belgia şi din… judeţul Constanţa, în vizită la Valea Doftanei

Categorie: Social 25 iulie 2013

Tineri Valea Doftanei 1 Tineri din Belgia şi din... judeţul Constanţa, în vizită la Valea DoftaneiPrimăria Valea Doftanei a primit ieri oaspeţi deosebiţi. Este vorba despre 10 tineri din Belgia, aflaţi pentru mai multe zile în comuna prahoveană. Împreună cu Asociaţia Tinerilor din localitate, belgienii derulează, până pe 27 iulie, un proiect cultural şi educativ denumit „Jeune’s de Romania”. Acest proiect include activităţi de animaţie pentru copii, dar şi acţiuni de ecologizare pe albia râului Doftana şi în zona Lacului Paltinu. Tinerii belgieni, împreună cu prietenii lor de la Valea Doftanei, au făcut mai multe excursii în jurul comunei, fiind încântaţi de frumuseţea acestei zone.

Tot ieri, la Primăria Valea Doftanei au venit şi 15 tineri din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, aflaţi în tabără, ca răspuns la vizita efectuată, în perioada 30 iunie – 7 iulie, în comuna constănţeană, de către un grup de copii de la Valea Doftanei. „De la noi din comună au fost pe litoral 20 de copii, unii cu rezultate foarte bune la învăţătură, alţii provenind din familii cu o situaţie materială mai dificilă, printre ei numărându-se şi copii care au văzut, astfel, pentru prima dată în viaţa lor marea. Acum, 15 elevi de la şcoala din Cumpăna ne-au întors vizita, pentru a vedea şi o localitate de munte. Ei au vizitat unităţile de învăţământ din comuna noastră şi au făcut excursii la diverse obiective din Valea Doftanei şi împrejurimi”, ne-a declarat primarul comunei Valea Doftanei, Ion Manea. Tinerii din Belgia şi de la Cumpăna au fost întâmpinaţi în mod tradiţional, cu pâine şi sare.
Tineri Valea Doftanei 21 Tineri din Belgia şi din... judeţul Constanţa, în vizită la Valea Doftanei
Tineri Valea Doftanei 3 Tineri din Belgia şi din... judeţul Constanţa, în vizită la Valea Doftanei
Tineri Valea Doftanei 4 Tineri din Belgia şi din... judeţul Constanţa, în vizită la Valea Doftanei

un comentariu to “Tineri din Belgia şi din… judeţul Constanţa, în vizită la Valea Doftanei”


 1. Octavian spune:

  Tot respectul pentru voi, dar ma distrugeti psihologic cu punctele, punctele voastre. De ce simtiti nevoia sa folositi puncte, puncte atat de des? Dau dependenta?

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF