Alegeri la PDL. Bogdan Cord este noul preşedinte în Colegiul 2 Deputaţi, care include şi Câmpina

Categorie: Politica 26 septembrie 2013

La Casa Tineretului din Câmpina a avut loc aseară adunarea pentru alegerea noii structuri de conducere a PDL la nivelul Colegiului 2 Deputaţi, cel care include localităţile Câmpina, Băneşti, Proviţa de Jos, Proviţa de Sus, Poiana Câmpina, Secăria, Valea Doftanei, Brebu şi Şotrile. Preşedinte PDL pentru Colegiul 2 Deputaţi a fost ales Bogdan Cord şi chiar putem vorbi despre o surpriză în acest caz, având în vedere faptul că noul preşedinte nu s-a aflat până acum în prim-planul vieţii de partid sau a vieţii politice, în general. Pentru a nu exista o confuzie, precizăm că este vorba despre Bogdan “Bobby” Cord, fiul consilierului judeţean Ovidiu Cord. În Câmpina mai avem un… Bogdan Cord, manager la Cirex şi membru PNL.
Precizarea fiind făcută, iată acum întreaga structură de conducere a PDL – Colegiul 2 Deputaţi:
Preşedinte – Bogdan Cord
Prim-vicepreşedinte – Alin Moldoveanu (primar Poiana Câmpina)
Secretar general – Cezar Grama (preşedinte TDL Prahova)
Vicepreşedinţi – Elena Cosmoiu (primar Proviţa de Sus), Mihai Dumitrescu (primar Proviţa de Jos), Ion Manea (primar Valea Doftanei), Iulian Popa (primar Secăria), Teodor Tiseanu (preşedite TDL Câmpina)
Secretari executivi – Traian Pătrănoiu (preşedinte TDL Băneşti), Petre Grozea (vicepreşedinte PDL Brebu), Vasile Stănică (preşedinte PDL Şotrile)

Şedinţa, la care au participat primarii PDL, consilierii locali şi şefii organizaţiilor democrat-liberale din colegiu s-a desfăşurat în prezenţa preşedintelui Organizaţiei Judeţene – deputatul Roberta Anastase, deputatului Dragoş Gunia, secretarului general al PDL Prahova – Mihai Apostolache şi a consilierului judeţean Adrian Dobre, fost prefect de Prahova.
Ar mai trebui menţionat faptul că, până la alegerile parlamentare din decembrie 2012, preşedinte PDL pentru Colegiul 2 Deputaţi a fost Florin Anghel, iar ulterior funcţia a fost deţinută interimar de Alin Moldoveanu.
Presa nu a fost invitată la şedinţa de alegeri de aseară.

11 comentarii to “Alegeri la PDL. Bogdan Cord este noul preşedinte în Colegiul 2 Deputaţi, care include şi Câmpina”


 1. horia spune:

  Fratilor,PDlul nu isi da seama ca nu mai exista si se joaca de-a partidul.Roberta trebuia sa aiba bun simt si sa isi dea demisia imediat dupa ce a pirdut alegerile.Vai de capul lui de partid,sunteti mai penibili ca taranistii.Ei macar aveau coloana vertebrala si onoare.

  RăspundeRăspunde
 2. Tatiana spune:

  Sunt ff surprinsa de aceasta alegere, nu stiu daca toata lumea e constienta ce responsabilitate si cata munca inseamna cand conduci un colegiu. Partidul nu mai are un om ca Florin Anghel dar chiar si asa trebuia ales cineva cu mai multa experienta si forta, in fine nu zic mai multe. Ca om propiat partidului le doresc succes si sa formeze o echipa adevarata.

  RăspundeRăspunde
 3. Tibi spune:

  felicitari Bobby si succes, sti ce ai de facut sa nu te incalece altii!!! :)

  RăspundeRăspunde
 4. Cristina Mihai spune:

  sa fim seriosi!!!Pdl in Prahova cu Roberta,fata nomenclaturistului comunisto-securist Anastase,nu mai are nici-o sansa…Pe plan locan,cu actualii lideri,
  la fel nici-o sansa…Joc de glezne!!!

  RăspundeRăspunde
 5. Ing. Popescu V. spune:

  Observ cu placere ca sunt multi oameni tineri in conducere. Tineretul trebuie sa schimbe ceva in tara, ce “dinozaurii” de o varsta cu mine nu au reusit, din pacate. Felicitari!

  RăspundeRăspunde
 6. Costache Lavinia spune:

  Nu am auzit de baiatu asta.De ai lui parinti sunt SATULA.Sper ca si el si sora lui sa scape de carapacea plina de venin in care au intrat parintii

  RăspundeRăspunde
 7. Tatulici Ion spune:

  Vedem ca la PDLul local,politica a devenit o afacere in familie.Florin Anghel a vrut sa-si faca feciorul deputat,primarul Tiseanu vrea ca viitorul primar al orasului Campina sa fie fiul sau,care a muncit mult in ultima perioada,iata-l
  si pe tanarul bobby Cord visand la deputatie.Asa inteleg seniorii pedelisti din Campina intinerirea partidului,cu copii lor,carora sa le predea afacerea…
  Dar ce ne mai miram,din moment ce in parlamentul european o avem pe Eba…De ales,acesti tineri s-au ales acolo,intre ei,ramane sa vedem ce spune si electoratul din Campina…

  RăspundeRăspunde
 8. Dan Mircea spune:

  Ar fi interesant ca d-ul Ovidiu Cord sa le spuna tinerilor din Campina cum a reusit in afaceri,cum a reusit bunaoara sa devina proprietar peste autogara orasului,si cate si mai cate…

  RăspundeRăspunde
 9. Uniti Salvam spune:

  Felicitari! O echipa capabila, care poate sa faca lucruri bune pentru toata zona Campina! Singurul partid de dreapta care mai misca ramane tot PDL-ul, ca de PNL ne-am convins, cu oameni “za mazar and fazar af economi”.

  RăspundeRăspunde
 10. gigiDeLaGaze spune:

  haha boby cord – presedinte intergalactic….

  RăspundeRăspunde
 11. Lenesu' spune:

  Ha! Echipa tanara, lipsita de experienta politica, cu mari inclinatii catre afaceri si bani, gata sa se dueleze cu adversari politici rodati, puternici si cu mare experienta! As zice ca nu au nici o sansa, daca nu as crede ca in politica se fac si blaturi, ca la fotbal! Mai ales in Campina, unde blatul politic e o obisnuinta , de ceva vreme incoace! ‘Om trai si ‘om vedea!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF