Au început lucrările la terenul sintetic de la baza sportivă Petrol. Firma executantă aparţine fiului unui important lider al PNL Argeş

Categorie: Administratie publica 23 septembrie 2013

Lucrari teren Petrol 1 Au început lucrările la terenul sintetic de la baza sportivă Petrol. Firma executantă aparţine fiului unui important lider al PNL ArgeşConsiliul Local Câmpina a alocat, la începutul acestui an, 900.000 lei pentru modernizarea terenului de fotbal din incinta bazei sportive Petrol. Lucrările au început zilele trecute, investiţia constând în amenajarea terenului cu gazon sintetic, realizarea unei piste de alergare şi a unei… gropi cu nisip, cu bandă de alergare pentru săritura în lungime. Termenul de finalizare a lucrării este 31 octombrie 2013, iar suprafaţa care va fi acoperită cu gazon sintetic este de 7.750 metri pătraţi. Licitaţia pentru executarea lucrării a fost câştigată de societatea Alysor Discovery SRL Piteşti, în asociere cu Marstan Life Sport SRL Cluj Napoca, la preţul de 686.000 lei (fără TVA), adică 850.640 lei cu tot cu TVA. 
Lucrari teren Petrol 2 Au început lucrările la terenul sintetic de la baza sportivă Petrol. Firma executantă aparţine fiului unui important lider al PNL Argeş
Nu spunem că investiţia n-ar fi necesară, mai ales dacă avem în vedere starea jalnică în care s-a aflat până acum acest teren, ca, de altfel, întregaa bază sportivă de la Petrol. Dar două aspecte ar fi, totuşi, de menţionat. Mai întâi, preţul foarte mare al lucrării. La Poiana Câmpina se realizează un teren similar, de la zero, lângă stadionul de fotbal, cu 450.000 lei…
În al doilea rând, este vorba despre firmele executante. Marstan Life Sport este specializată în astfel de lucrări, realizând terenuri sintetite de fotbal, baschet, tenis etc şi chiar suprafeţe sintetice pentru parcuri şi locuri de joacă în foarte multe localităţi din ţară. În schimb, Alysor Discovery SRL Piteşti are ca obiect principal de activitate realizarea de drumuri şi autostrăzi. Firma aparţine lui Sorin Chiroiu, fiul unuia dintre liderii PNL din Argeş, Vasile Chiroiu. Acesta este vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a liberalilor, fost şef de campanie al USL la alegerile parlamentare din decembrie 2012 şi o persoană cu multă influenţă în mediul politico-economic local şi nu numai. Iniţiatorii proiectului privind investiţia de la Câmpina sunt tot liberali, lucru bine-cunoscut, dar probabil că la mijloc este vorba doar de o coincidenţă.

 

9 comentarii to “Au început lucrările la terenul sintetic de la baza sportivă Petrol. Firma executantă aparţine fiului unui important lider al PNL Argeş”


 1. gicu spune:

  Da, da… E doar o coincidenta… Si marmota invelea ciocolata in staniol…

  RăspundeRăspunde
 2. dan spune:

  Pentru realizarea terenurilor de fotbal este recomadat ca fibra gazonului artificial sa aiba cel putin 40 de mm inaltime si granule de cauciuc (EPDM), caz in care nu mai este posibila practicarea altor sporturi precum tenis sau baschet. Pretul gazonului artificial, care cuprinde toate materialele necesare (inclusiv granule de cauciuc si nisip cuartos) si montajul, este de 14 euro/mp pentru un gazon monofilament de 55 mm si poate ajunge la 18 – 23 euro/mp pentru un gazon certificat FIFA.
  Banii ajung si sper ca lucrarea sa fie de calitate.
  Despre restul ………

  RăspundeRăspunde
 3. Emil Panait spune:

  Nimeni nu castiga o licitatie in ziua de azi asa pur si simplu. Sa ne trezim odata si sa constientizam ca asta e realitatea. Nu e o intamplare nu e coincidenta, asta e sistemul indiferent cine guverneaza iar cand mai e la mijloc si o suma de ordinul miliardelor sa fiti siguri ca banii se unde unde trebuie ca sa se intoarca la un partid sau altul.

  RăspundeRăspunde
 4. Ing. Popescu V. spune:

  Cei de la PNL si-au scos “parleala”.

  RăspundeRăspunde
 5. Dorian Stanciulescu spune:

  Ar fi fost un pret relativ bun daca terenul nu exista si se facea acum da’ chiar si asa ar fi fost cam mult. La petrol terenul exista trebuie facut drenaj si acoperita suprafata de joc, inteleg ca si niste piste si o groapa de nisip. Asa, e cam mare pretul, sa stiti.
  Ce nu inteleg eu este cum va fi pista ca daca este de jur imprejurul terenului se micsoreaza prea mult suprafata. Nu am vazut proiectul pe nicaieri/ stiti cumva cine l-a facut?

  RăspundeRăspunde
 6. Tudor spune:

  cine va juca pe terenul sintetic? si daca e facut de primarie vom putea merge si noi cu prietenii sa jucam fotbal acolo? gratis sau pe bani? intreb, o sa putem inchiria cu ora terenul asa cum se face la fibec si pe muscel? normal ar fi sa putem juca si noi daca tot e facut din banii nostrii,nu?

  RăspundeRăspunde
 7. Catalin spune:

  Chiroiu e foarte tare, nu prea indrazneste lumea sa se puna cu el, nici Liviu Dragnea nu are tupeu va rog sa ma credeti ca stiu ce vorbesc. Daca Chiroiu vrea o lucrare o obtine indiferent cine e la putere. Acum e pe cai si mai mari ca sunt ai lui la guvernare. Nu te poti bate cu astia, asa sunt toti si toate partidele au nevoie de bani muuuulti.

  RăspundeRăspunde
 8. Horia Frincu spune:

  Vasile Chiroiu e un baiat deosebit.Ce dzeu vreti,sa castige numai Palada,for ever?

  RăspundeRăspunde
 9. Uniti Salvam spune:

  Imi amintesc ce se zicea de Guran in campaniile alea electorale, n-am vrut sa cred. Insa iata ca au avut dreptate! Rusine PNL!

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF