Cornel Dăncescu este noul adjunct al lui Romeo Văsii, comandantul Poliţiei Câmpina

Categorie: Social 16 septembrie 2013

Dancescu si Vasii Cornel Dăncescu este noul adjunct al lui Romeo Văsii, comandantul Poliţiei CâmpinaDupă plecarea lui Gheorghe Vlăsceanu la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS), postul de adjunct al comandantului Poliţiei Municipale Câmpina a rămas liber şi a fost organizat un concurs pentru ocuparea acestuia. Ei bine, concursul a fost câştigat de Cornel Dăncescu (foto, stânga), şeful Biroului de Poliţie Rutieră din cadrul Poliţiei Câmpina. În scurt timp, comişarul şef Cornel Dăncescu va primi şi hârtiile oficiale cu numirea sa în noua funcţie şi va lăsa vacant postul de la Circulaţie, pentru care, evident, se va organiza concurs.

4 comentarii to “Cornel Dăncescu este noul adjunct al lui Romeo Văsii, comandantul Poliţiei Câmpina”


 1. Ing. Popescu V. spune:

  Un om competent si cu bun simt. Felicitari!

  RăspundeRăspunde
 2. Rapold spune:

  Felicitari domnule Dancescu!

  RăspundeRăspunde
 3. Dan Mircea spune:

  Vreau sa intreb conducerea politiei Campina,daca exista plan de patrulare prin oras,pe timpul noptii.Intreb deoarece noaptea nu vezi un politist patruland,prin carciumi,da ii mai vezi.Orasul este lasat in paza firmelor private,printre care si cea a militianului-securist Romica Brebeanu.Nu stiu la ce directie a securitatii statului lucreaza acum d-ul Brebeanu,dar stiu ca inainte de’89 ne-a bagat bine mana in buzunar,ne-o baga si acum.

  RăspundeRăspunde
 4. Tatulici Ion spune:

  Aveti dreptate,d-le Dan.Orasul este lasat de izbeliste,mai ales noaptea,
  cand nu vezi picior de politist,politist local pe strazile orasului.In piata centrala,la HidroPrahova(fostulIGO)paza si ordinea este asigurata de firma fostului militian Brebeanu,un personaj foarte controversat.Culmea este ca noi platim si politia,si politia locala,si firma de paza a militianului Brebeanu.
  Pretul firmei de paza se regaseste in tariful foarte mare la apa,in taxele care sunt cerute in piata centrala celor care fac comert acolo.

  RăspundeRăspunde


Comenteaza !


 • You Avatar
 • PUBLICITATE

  Medimfarm mica

  Nou

  Infinity Fashion

 • Comentarii recente

 • Categorii

 • Arhivă

 • Abonare la ştiri

  Introduceti adresa de email:


  RSS Feed
  ŞTIRI
  campinaph.ro
 • SPORT CÂMPINA

 • PUBLICITATE

  image description

  Servicii vidanjare

  Neptun

 • PUBLICITATE

  Reclama-centrale-2x-GIF